Σε Συνεντεύξεις

Σημεία συνέντευξης Μανώλη Χριστοδουλάκη, Γραμματέα Κινήματος Αλλαγής, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τ/σ ATTICA, με τη δημοσιογράφο Αλεξάνδρα Ντούσκα

Η ηχηρή απάντηση του Κώστα Σημίτη προς τις προκλήσεις του ΣΥΡΙΖΑ

Σε αυτή την πολύ κρίσιμη πολιτική συγκυρία που βρισκόμαστε είναι ενδεικτικό ότι όλα μας τα στελέχη και πόσο μάλλον ο πρώην Πρωθυπουργός μας, Κώστας Σημίτης, βγαίνουν στην πρώτη γραμμή σε θέση μάχης για το ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ.

Το μήνυμα που έστειλε ο πρώην Πρωθυπουργός –και που στέλνουν καθημερινά όλα τα κεντρικά στελέχη μας- είναι ότι ο προοδευτικός χώρος εκφράζεται σήμερα μόνο μέσα από το ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ.

Ο Κώστας Σημίτης άσκησε σκληρή κριτική στο ΣΥΡΙΖΑ, γεγονός που δυσαρέστησε το κυβερνόν κόμμα. Χαρακτηριστική είναι η αντίδραση του Ευ. Τσακαλώτου μέσω twitter. Οι ίδιοι άνθρωποι, επειδή νόμιζαν ότι ο Κώστας Σημίτης θα εξέφραζε πιο βολικές απόψεις για τον ΣΥΡΙΖΑ, την πορεία της Οικονομίας και τη Συμφωνία των Πρεσπών τον εκθείαζαν λίγες μέρες πριν, οι ίδιοι εισέπραξαν πικρή απογοήτευση ακούγοντάς τον.

Η προσφορά του ΣΥΡΙΖΑ προς το ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει βοηθήσει στον…εξαγνισμό της παράταξής μας με τις μετακομίσεις στελεχών και τον ευχαριστούμε γι΄ αυτό! Συνεργάτες του Άκη Τσοχατζόπουλου και στελέχη, όπως ο κ. Ραγκούσης, που δεν υπερασπίζεται καν το δικό του έργο βλέποντας το να «ξηλώνεται» από το ΣΥΡΙΖΑ.

Το Συνέδριο του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ θα στείλει μήνυμα ενότητας

Το Συνέδριό μας αφορά την πλήρη και ενιαία λειτουργία του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ, το πέρασμα από τον ομοσπονδιακό, πολυκομματικό χαρακτήρα σε ενιαία λειτουργία με ένα κόμμα που θα λειτουργεί με εκλεγμένα συλλογικά όργανα και δημοκρατικές διαδικασίες, μειοψηφίες και πλειοψηφίες και ξεκάθαρο πολιτικό στίγμα.

Απέλπιδες οι προσπάθειες του ΣΥΡΙΖΑ. Αλλάζει τους όρους του παιχνιδιού λίγο πριν αυτό τελειώσει.

Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πάρει διαζύγιο από τον προοδευτικό χώρο.

Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έχτισαν πολιτικές καριέρες με αποτέλεσμα τη διάλυσης της κοινωνικής συνοχής και το διχασμό.

Εφάρμοσαν την πιο σκληρή και αχρείαστη μνημονιακή πολιτική και εξακολουθούν ακόμη και σήμερα να κυβερνούν με τα υπολείμματα της ακροδεξιάς.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι οι αλλαγές που φέρνει στη Βουλή η Κυβέρνηση για τη διαδικασία των εκλογών.

Πρώτη φορά σε όλη την ιστορία της Μεταπολίτευσης, που Κυβέρνηση έχει το θράσος να αλλάζει τις διαδικασίες των εκλογών κατά το συμφέρον της.

Είναι σαν να έχουν βγει οι ομάδες στο γήπεδο να παίξουν και κάποιος στα αποδυτήρια να ξαναγράφει τους κανόνες του παιχνιδιού.

Ό, τι αλχημείες και να κάνει, έχει χάσει την επαφή με την κοινωνική βάση και τα πραγματικά προβλήματα των πολιτών.

Δημοσκοπήσεις & μετεκλογικές συνεργασίες

Οι πολίτες πρέπει να καταλάβουν ότι είτε ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ είτε ΝΔ, ο Καραμανλής θα κυβερνήσει.

Έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε καθημερινά τις δικές μας δημοσκοπήσεις από την καθημερινή επαφή με τους πολίτες σε όλη την Ελλάδα. Οι αίθουσες γεμίζουν ασφυκτικά.

Αν έχουμε τη δύναμη της ψήφου των Ελλήνων πολιτών, στη βάση του δικού μας προγράμματος, θα συζητήσουμε με όποιον το επιθυμεί.

Επομένως το ερώτημα δεν είναι «με ποιόν», αλλά τί θα κάνει η επόμενη Κυβέρνηση για το λαό που στενάζει από τα προβλήματα.

Πληκτρολογήστε και πατήστε το enter.

M.ΟΘΩΝΑΣ:ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΦΟΡΑ ΜΕ ΤΟ ΑΣΑΝΣΕΡ ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΜΕ ΣΙΓΑ ΑΛΛΑ ΣΤΑΘΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΚΑΛΕΣΠ. ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ: Η ΝΤΟΥΝΤΟΥΚΑ ΤΟΥ κ. ΠΟΛΑΚΗ ΔΕΝ ΛΥΝΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ