Σε Συνεντεύξεις

ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ

ΜΑΝΩΛΗ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΣΤΟΝ Ρ/Σ ΘΕΜΑ

ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΓΙΑΝΝΗ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ

Ισχυρό και ανανεωμένο το Ευρωψηφοδέλτιο του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ

Το Ευρωψηφοδέλτιο που παρουσιάσαμε χθες σε μια κατάμεστη αίθουσα συνδυάζει τα στελέχη μας της πρώτης γραμμής, με στελέχη καταξιωμένα στο επιστημονικό πεδίο τους, στο ακαδημαϊκό έργο τους, στο επαγγελματικό αντικείμενό τους από τη βάση της κοινωνίας.

Επίσης συμπεριλαμβάνει νέους ανθρώπους, που επιλέγουν στα δύσκολα να βγαίνουν μπροστά και να δώσουν τη δική τους μάχη.

Το Ευρωψηφοδέλτιο του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ είναι πολύ ισχυρό και θα κάνει την έκπληξη στις ερχόμενες Ευρωεκλογές.

Παρά το γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ επιχειρούν να προσδώσουν στις Ευρωεκλογές χαρακτήρα εγχώριου δημοψηφίσματος, εμείς δεν ενστερνιζόμαστε αυτή την τακτική.

Οφείλουμε ως Έλληνες και Ευρωπαίοι πολίτες να αντιληφθούμε για ποια ζητούμενα ψηφίζουμε για την Ευρώπη μέσα σε μία κρίσιμη πολιτική συγκυρία, με την άνοδο της Ακροδεξιάς, του λαϊκισμού και του ευρωσκεπτικισμού. Πρέπει να υπάρξει ξεκάθαρη δύναμη με πραγματικά προοδευτικό πρόσημο ως ανάχωμα στα φαινόμενα αυτά.

Οφείλουμε να δώσουμε λύσεις στις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, στην οικονομική πολιτική, στο προσφυγικό, ώστε να πείσουμε ξανά ότι το ευρωπαϊκό οικοδόμημα μπορεί να προχωρήσει μπροστά και όχι να κάνει διαρκώς βήματα πίσω.

Χαρακτηριστικό του θολού τοπίου προ των Ευρωεκλογών είναι ότι δεν έχουμε καταλάβει ο ΣΥΡΙΖΑ ποιον στηρίζει στην Ευρώπη. Οφείλει να ξεκαθαρίσει ποιον υποστηρίζει για την Προεδρία στην Κομισιόν και να μην κρύβεται άλλο πια πίσω από τους Σοσιαλδημοκράτες ή οιονδήποτε άλλο υποψήφιο.

Ωστόσο και οι Ευρωεκλογές αναμφισβήτητα πρέπει να αποτυπώσουν κλίμα ανατροπής των πολιτικών συσχετισμών και στη χώρα μας, με το ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ως εκφραστή του προοδευτικού χώρου, ώστε να ενισχυθεί για την επόμενη μέρα.

Πληκτρολογήστε και πατήστε το enter.

Μ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗΣ: ΝΑ ΑΡΘΟΥΝ ΟΙ ΑΣΥΛΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΑΝ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ Η Ο ΚΟΤΖΙΑΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΘΗΚΕΠ. ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ: Ο κ. ΠΟΛΑΚΗΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΗΔΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ