Σε Συνεντεύξεις

Σημεία συνέντευξης Μανώλη Χριστοδουλάκη, Γραμματέα του Κινήματος Αλλαγής, στον τ/σ ΣΚΑΪ και την εκπομπή « ΑΚΡΑΙΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ» με τους δημοσιογράφους Δ.Καμπουράκη & Τ.Χατζή

Προ των εκλογών της 7ης Ιουλίου η στάση του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ είναι ξεκάθαρη: δεν θα συγκυβερνήσουμε με τη ΝΔ, για τον απλό λόγο ότι δεν συμφωνούμε σε ατζέντα, με την οποία δεν έχουμε κοινές ιδεολογικές αναφορές και που θα εξωθήσει τους ήδη ταλαιπωρημένους πολίτες σε νέα αδιέξοδα.

Όσο περνάει από το χέρι μας δεν θα οδηγήσουμε τη χώρα σε νέες εκλογές με απλή αναλογική. Υπάρχουν κοινοβουλευτικές διαδικασίες, ώστε η χώρα να μην πάει σε νέες εκλογές.

Θα στηρίξουμε πρωτοβουλίες, που σχετίζονται με αλλαγή του εκλογικού νόμου, την ολοκλήρωση της συνταγματικής αναθεώρησης και τη μείωση των δυσβάσταχτων πλεονασμάτων, προς όφελος του ελληνικού λαού.

Θα είμαστε το ανάχωμα για τους εργαζόμενους, που απειλούνται με την κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων.

Θα σταθούμε αντίβαρο στη συρρίκνωση και περαιτέρω υπονόμευση του Κοινωνικού κράτους.

Θα είμαστε δίπλα στους συνταξιούχους, μπροστά στην απειλή να περικοπούν εκ νέου οι συντάξεις τους.

Απέναντι στην εκποίηση της δημόσιας περιουσίας.

Αλλά παράλληλα, και ένα ισχυρό αντίβαρο απέναντι σε μία ανεύθυνη και λαϊκίστικη αντιπολίτευση, που μπορεί να βάλει ξανά τη χώρα σε περιπέτειες, όπως ξέρει να κάνει πολύ καλά ο ΣΥΡΙΖΑ, με το Ρουβίκωνα αγκαλιά κάθε μέρα να καίει την Αθήνα.

Θέλουμε τη δύναμη να είμαστε χρήσιμοι για τη χώρα.

Η πολιτική σταθερότητα περνάει και μέσα από την ισχυρή υπεύθυνη Αντιπολίτευση που διεκδικεί να είναι το Κίνημα Αλλαγής.

Πληκτρολογήστε και πατήστε το enter.

sΠΑΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ: ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΟ ΑΣΥΛΟ ΤΗΣ ΑΝΟΜΙΑΣ. ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ. ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΙΔΕΩΝ