Σε Συνεντεύξεις

ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΜΑΝΩΛΗ ΟΘΩΝΑ

ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ Ε.Γ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΦΩΦΗΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ

ΣΤΟΝ Ρ/Σ «ΘΕΜΑ 104,6» FM

ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΓΙΩΡΓΟ ΠΙΕΡΡΟ

Μικρή παράταση μιας κυβέρνησης  που σέρνει τα τελευταία της βήματα τρεκλίζοντας.


Ένας απομονωμένος και αδύναμος  Πρωθυπουργός  ενώ μιλά περί καθαρών λύσεων προσπαθεί να αποφύγει την μόνη καθαρή λύση που  είναι να μιλήσει ο λαός. Στη δημοκρατία η ετυμηγορία των πολιτών απαντά στο πολιτικό πρόβλημα των κυβερνήσεων και  όχι οι συναλλαγές στο παρασκήνιο και οι προσωπικές  διευθετήσεις. Οι πολίτες έχουν πια διαμορφώσει άποψη για όλους και για όλα, μπορούν να κρίνουν τα έργα και τις ημέρες αυτής της Κυβέρνησης. Είναι φανερό, ότι χρειάζεται ριζική  αλλαγή πορείας, την οποία οι ίδιοι μόνο μπορούν να σηματοδοτήσουν με την απόφαση τους. Οτιδήποτε άλλο είναι μια μικρή παράταση μίας κυβέρνησης που σέρνει τα τελευταία της βήματα τρεκλίζοντας.

Ο  κ. Δανέλλης είχε ήδη πάρει την μεταγραφή εδώ και αρκετούς μήνες, απλά τον είχε αφήσει ο κ. Τσίπρας με υποσχετική στο ΠΟΤΑΜΙ.


Αποφεύγω να χαρακτηρίζω ανθρώπους και μάλιστα, όταν μου δίνουν μία εικόνα πραγματικά αξιολύπητη. Ο κ. Δανέλλης, είναι γνωστό ότι έχει περιηγηθεί το σύνολο των κομμάτων του χώρου του Κέντρου, της Κεντροαριστεράς και της Αριστεράς. Επομένως δεν ξενίζει η στάση του. Εξάλλου όσοι  παρακολουθούν τα πράγματα, ήξεραν ότι εδώ και αρκετούς μήνες ο κ. Δανέλλης είχε ήδη πάρει την μεταγραφή, απλά τον είχε αφήσει ο κ. Τσίπρας με υποσχετική στο ΠΟΤΑΜΙ.

 
Η εικόνα της  δήθεν Κεντροαριστεράς του κ. Τσίπρα, του κ. Κουίκ και της     κας Παπακώστα είναι μια ξεκαρδιστική πολιτική γελοιογραφία

Η εικόνα της δήθεν Κεντροαριστεράς του κ. Τσίπρα, του κ. Κουίκ και της κας Παπακώστα είναι μια ξεκαρδιστική πολιτική γελοιογραφία. Στην εκδήλωση της Κυριακής από τον χώρο της Κεντροαριστεράς ήταν μόνο οι «σεσημασμένοι» που αφού είδαν ότι το προσωπικό πολιτικό  τους σχέδιο δεν μπορεί να εκπληρωθεί στο Κίνημα Αλλαγής, εργάζονται συστηματικά εδώ και μήνες σε αυτή την πολιτική εργολαβία.

Πληκτρολογήστε και πατήστε το enter.