Σε Ανακοινώσεις

Σχόλιο Γραφείου Τύπου του Κινήματος Αλλαγής

Με το πρόσφατο κακόγουστο show του -και χωρίς μάσκα- στο Νοσοκομείο Σωτηρία ο κ. Πολάκης, βεβαίως υπό την ανοχή και κάλυψη του κ. Τσίπρα, προσέφερε και πάλι σανίδα σωτηρίας στον κ Μητσοτάκη.

Ο κ. Πολάκης έδωσε την ευκαιρία στη ΝΔ να συσκοτίζει τις ευθύνες της για την απαράδεκτη καθυστέρηση στη στελέχωση και λειτουργία όλων των ΜΕΘ, που δώρισε η Βουλή.


Όμως η αλήθεια δεν κρύβεται. Ως το βράδυ του Σαββάτου λειτουργούσαν μόνο 25 από τα 50 κρεβάτια αυτών των ΜΕΘ. Με αποσπασμένους από αλλά Νοσοκομεία, μιας και οι νέες προσλήψεις προκηρύχθηκαν μόλις στις 5 Νοεμβρίου. 

Με αποσπάσεις προσωπικού από αλλά Δημοσία Νοσοκομεία, σχεδιάζει η Κυβέρνηση να λειτουργήσει και τα υπόλοιπα 25 κρεβάτια. 

Τα ψέματα και η αναποτελεσματικότητα είναι προφανή.

Έχουμε καθυστερήσεις την ώρα που οι ανάγκες είναι πιεστικές για ΜΕΘ και ταυτόχρονα αποδυναμώνεται η δυνατότητα των νοσοκομείων για περίθαλψη ασθενών με αλλά σοβαρά νοσήματα. Κάντε επιτέλους τις προσλήψεις για τις οποίες σας φωνάζουμε τόσους μήνες.

Πληκτρολογήστε και πατήστε το enter.

Φώφη Γεννηματά για τις καταστροφές στην Κρήτη: «Ολοκληρωμένο σχεδιασμό για την στήριξη των πληγέντων και την θωράκιση των περιοχών»H Κυβέρνηση να αλλάξει ρότα, να εγκαταλείψει την υποχωρητικότητα απέναντι στην Τουρκία