Σε Δηλώσεις

Δήλωση Μιχάλη Κατρίνη, Υπεύθυνου Τομέα Ανάπτυξης και Επενδύσεων της Κ.Ο. του Κινήματος Αλλαγής:

«Το Κίνημα Αλλαγής ήταν το μόνο κόμμα που καταψήφισε την ανανέωση της θητείας του κ. Ζαγορίτη, πρώην γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας, στη θέση του Συνηγόρου του Καταναλωτή. Μια θέση που παρατάθηκε σιωπηρά για τον κ. Ζαγορίτη για 20 μήνες, με την σύμφωνη γνώμη ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, όπως αναδείξαμε με ερώτησή μας μία εβδομάδα πριν.

Όταν η κυβέρνηση τον Αύγουστο έφερε διάταξη για την πλήρη αποπολιτικοποίηση των ανεξάρτητων αρχών, εμείς συμφωνήσαμε και ζητήσαμε να υπάρξει και αποκομματικοποίηση, καταθέτοντας σχετική νομοθετική ρύθμιση με ασυμβίβαστη για την ανεξάρτητη αρχή τη θέση Προέδρου, Αντιπροέδρου και Γραμματέα πολιτικού κόμματος.

Εμείς παραμείναμε σταθεροί σε μια θέση αρχής, γιατί στις θέσεις αρχής αξίζει να είσαι «μόνος».

Όσο για τον ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε «παρών» για τον «υπερκομματικό» κ. Ζαγορίτη, νομιμοποιώντας το πολιτικό ασυμβίβαστο το οποίο κατήγγειλε στην περίπτωση της κ. Θάνου. Είναι δικαίωμά τους να επιλέγουν τις συμμαχίες τους».

Πληκτρολογήστε και πατήστε το enter.

Ανδρέας Λοβέρδος: «Να μας απαντήσει η Κυβέρνηση ‘’για πόσες δεκάδες μέτρα‘’ υπάρχει ζήτημα στον Έβρο;»Ανδρέας Λοβέρδος: «Αδιανόητη η δήλωση του ΥΠΕΞ για "λίγες δεκάδες μέτρα". Να ενημερωθεί μέχρι την Τρίτη η Βουλή για τα διαβήματα προς την Τουρκία»