Σε Συνεντεύξεις

ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΜΑΝΩΛΗ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗ

στην εκπομπή «Studio OPEN»

του τ/σ OPEN

με τους δημοσιογράφους Αλεξία Τασούλη & Βασίλη Τσεκούρα

  • Η αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος

Το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών αποτύπωσε για το ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ μία ακόμη εκλογική άνοδο.

Η άνοδος αυτή είναι σταθερή σε όλες τις τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις.

Εκφράζουμε μεγάλη ικανοποίηση για το γεγονός ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ βρέθηκε εκτός Βουλής.

Η πολιτική πρακτική που εφάρμοσε τα τελευταία χρόνια ο ΣΥΡΙΖΑ είχε ως αποτέλεσμα την ξεκάθαρη κυριαρχία της ΝΔ. Ο ΣΥΡΙΖΑ υπήρξε ο πιο αποτελεσματικός χορηγός της ΝΔ.

Στο εξής ο ρόλος μας στην πολιτική ζωή της χώρας θα είναι η υπεύθυνη Αντιπολίτευση απέναντι στη συντηρητική ατζέντα της ΝΔ.

‘Όπως ακριβώς κάναμε και στα πιο δύσκολα χρόνια της κρίσης, έτσι και τώρα θα υποστηρίξουμε την εθνική συνεννόηση στα μεγάλα εθνικά θέματα, όπως άλλωστε και ό, τι είναι προς το συμφέρον του ελληνικού λαού.

Από την άλλη το ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ θα αποτελέσει ισχυρό αντίβαρο απέναντι στην ανεύθυνη λαϊκίστικη προσέγγιση του ΣΥΡΙΖΑ για την αντιπολίτευση.

Η κρίσιμη μάχη ξεκινά τώρα. Κι εμείς ως ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ θα δώσουμε τη μάχη για την Κεντροαριστερά ως γνήσιοι εκφραστές της δημοκρατικής παράταξης, στα νέα πολιτικά δεδομένα που διαμορφώνονται τώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ έχασε την εξουσία.

Πληκτρολογήστε και πατήστε το enter.

ΠΑΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ: ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΠ. ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ: ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ «ΜΑΜΟΥΘ» ΜΕ ΜΟΛΙΣ ΠΕΝΤΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ