Σε Συνεντεύξεις

ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ

ΜΑΝΩΛΗ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΣΤΟΝ Ρ/Σ ΘΕΜΑ

ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ

ΝΙΚΟ ΦΕΛΕΚΗ, ΘΑΝΑΣΗ ΤΣΕΚΟΥΡΑ & ΜΠΑΜΠΗ ΚΟΥΤΡΑ

  Για το 2ο έκτακτο ΣΥΝΕΔΡΙΟ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ

– Το πολιτικό ζητούμενο του Συνεδρίου του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ αφορά στην πλήρη καιενιαία λειτουργία του κόμματος.

Αφήνουμε πίσω τον πολυκομματικό χαρακτήρα, ο οποίος στην πράξη αποδείχτηκε ότι, αντί να ευνοήσει τον πλουραλισμό, οδηγούσε σε πολυφωνία και Βαβυλωνία.

Οδηγούμαστε στην εκλογή των συλλογικών κομματικών μας οργάνων, στη λειτουργία του φορέα μας με μειοψηφίες και πλειοψηφίες με απόλυτο σεβασμό στη διαφορετική άποψη, αλλά με ενιαίο και ξεκάθαρο πολιτικό μήνυμα.

Όλα τα κόμματα που συνθέτουν το ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ κάνουν ένα βήμα πίσω, προκειμένου να αναδειχθεί ως ενιαίος φορέας η παράταξη μας.

Ο κόσμος μας επιστρέφει κι αυτό που ζητάει από εμάς είναι μια ξεκάθαρη πολιτική πρόταση και φωνή.

Εκλέγουμε την Κεντρική Επιτροπή με 251 μέλη, η οποία στη συνέχεια θα εκλέξει Πολιτικό Συμβούλιο και Γραμματέα.

Βασικός στόχος μας είναι να αναδείξουμε τα βασικά προτάγματα του ήδη διαμορφωμένου αναλυτικά προγράμματος μας, του Σχεδίου Ελλάδα».

Να κωδικοποιήσουμε τα κεντρικά του σημεία, ώστε να γίνουν αντιληπτές με σαφήνεια οι προτάσεις μας για την επόμενη μέρα από όλους.

Αυτή θα είναι και η βάση για όποια συζήτηση την επόμενη μέρα των εκλογών και όχι η λογική των αριθμών, ώστε να σχηματισθεί Κυβέρνηση.

Ο ψηφοφόρος μας θα γνωρίζει ακριβώς για ποιους λόγους θα μας ψηφίσει.

–  Η δεύτερη ημέρα του Συνεδρίου για τον Ανδρέα Παπανδρέου με την παρουσία του Φρανς Τίμερμανς

Τη δεύτερη ημέρα του Συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για τα 100 χρόνια από τη γέννηση του ηγέτη μας, Ανδρέα Παπανδρέου.

Το ζητούμενο και το σημαντικό για εμάς και το οποίο δίνει πολιτικές απαντήσεις σε όλους, όσους θεωρούν ότι μπορούν να καπηλευτούν το χώρο της Κεντροαριστεράς ή της Σοσιαλδημοκρατίας σε Ελλάδα και Ευρώπη, είναι ότι ο υποψήφιος του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος για την Προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Φράνς Τίμερμανςθα παραβρεθεί στο Συνέδριo μας, θα απευθύνει ομιλία κλείνοντας ερμητικά τις πόρτες σε όλους, όσoυς ονειρεύονται «γέφυρες» και «προοδευτικά μέτωπα».

Πληκτρολογήστε και πατήστε το enter.

ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ: ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΧΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑ