Σε Συνεντεύξεις

ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΜΑΝΩΛΗ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗ ΣΤΟΝ Ρ/Σ NEWS 247 ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ 
Ε. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ, Γ. ΚΑΡΕΛΙΑ & Μ. ΧΩΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟ

  • Το ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ δεν έχει καμία ιδεολογική συγγένεια με τη ΝΔ

Ο κ. Μητσοτάκης και η ΝΔ δεν πρέπει να τρέφουν καμία αυταπάτη ότι έχουν οποιαδήποτε ιδεολογική συγγένεια με το ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ.

Η συγκυβέρνηση του 2012 έγινε υπό ειδικές συνθήκες, ώστε η χώρα να μην πέσει στα βράχια.

Είναι σαφές ότι τη δεδομένη χρονική στιγμή η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ υπονομεύει και υποθηκεύει το μέλλον του ελληνικού λαού. Η απάντηση σε όλους δεν είναι ούτε η επταήμερη εργασία, που εισηγείται η ΝΔ ούτε ο λαϊκισμός του ΣΥΡΙΖΑ. Οι κοινωνικές ανισότητες δεν είναι φυσικό φαινόμενο, οπότε και αποδεκτό.

Η απάντηση που δίνει το ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ είναι: όχι στη συντήρηση και όχι στο λαϊκισμό.

Το τεχνητό δίπολο που εξυπηρετεί και τους δύο θα σπάσει από το μοναδικό προοδευτικό πόλο, που είναι το ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ.

Όποιος ψηφίζει ΝΔ, ψηφίζει Βέμπερ και Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα. Ψηφίζει την πολιτική της οριζόντιας λιτότητας που υπονομεύει την προοπτική της χώρας για οριστική έξοδο από την κρίση.

Από την άλλη πλευρά υπάρχει το χαοτικό κόμμα της Ευρωπαϊκής Αριστεράς, όπου ανήκει ο ΣΥΡΙΖΑ, και δεν έχει καμία παρέμβαση για να διαμορφώσει τους πολιτικούς συσχετισμούς στην Ευρώπη.

Για το ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ δεν υπάρχει διμέτωπος αγώνας: υπάρχει μονομέτωπος απέναντι στη Δεξιά της ΝΔ και τη Νέα Δεξιά του ΣΥΡΙΖΑ.

Το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών θα καθορίσει την επόμενη μέρα και το χρόνο των εθνικών εκλογών. Σε κάθε περίπτωση είμαστε έτοιμοι.

  • Οι δημοσκοπήσεις θα πάρουν την απάντηση τους την Κυριακή το βράδυ

Η νέα γενιά βρέθηκε μαζί μας σε εκδήλωση στο κέντρο της Αθήνας και έστειλε δυναμικό μήνυμα για τις εκλογές της Κυριακής.

Υπάρχει αλλαγή του κλίματος και αυτό θα φανεί την Κυριακή το βράδυ. Τα τεχνητά δίπολα δεν μας αφορούν.

Πληκτρολογήστε και πατήστε το enter.