Σε Συνεντεύξεις

ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ

ΜΑΝΩΛΗ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΣΤΟΝ ΣΚΑΪ ΚΑΙ ΣΤΗΝ  ΕΚΠΟΜΠΗ «ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟΙ» 

ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ Χ.ΚΟΥΤΡΑ & Γ.ΝΤΣΟΥΝΟ


Οι εκλογές έπρεπε να έχουν γίνει…χτες!

Η Κυβέρνηση έχει χάσει την επαφή με την κοινωνία και θα επιδιώξει να φτάσει μέχρι την τελευταία μέρα, πριν αποχωριστεί την καρέκλα της εξουσίας.

Αν μπορούσαν να αλλάξουν και το Σύνταγμα και να παρατείνουν για άλλα τέσσερα χρόνια την παραμονή τους στην εξουσία, θα το έκαναν και αυτό.

Η Κυβέρνηση αυτή έχει χάσει την επαφή της με τα πραγματικά προβλήματα της κοινωνίας, φτιάχνει πλασματικά προοδευτικά μέτωπα σε επίπεδο ηγεσίας και με συνεργάτες από την Ακροδεξιά ή και τη Δεξιά, με αποτέλεσμα ένα συνονθύλευμα, που στην πράξη είναι ομάδα τυχοδιωκτών.

Ο κ. Μωραΐτης πριν από 15 μέρες μιλούσε για τη χειρότερη Κυβέρνηση της Μεταπολίτευσης και μόλις του προσφέρθηκε καρέκλα έκανε στροφή 180 μοιρών.

Πρόκειται για την επιτομή του τυχοδιωκτισμού.

Τους έχει πιάσει πανικός!

Διοργανώνουν αντι-συγκέντρωση την ίδια περίοδο με το δικό μας Συνέδριο, γεγονός που δείχνει το άγχος τους μπροστά στην πορεία του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ, που διαρκώς είναι ανοδική. Και πρόκειται για πραγματικότητα που τη βλέπουμε στις περιοδείες μας ανά την Ελλάδα.

Η συμμετοχή του κόσμου στις συγκεντρώσεις μας είναι τεράστια και γι’ αυτό η Πρόεδρος Φώφη Γεννηματά είπε ότι θα αποτελέσουμε την έκπληξη των εκλογών.

Γεμίζουμε αίθουσες. Οι πολίτες συρρέουν για να μας ακούσουν. Ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ούτε και η ΝΔ δεν θα γέμιζαν τις μισές.

-Για το…τραπέζωμα στο Μέγαρο Μαξίμου

Παρότι δεν πρόκειται για μείζον πολιτικό ζήτημα, έχει ωστόσο έναν συμβολισμότην ιδιοκτησιακή και καθεστωτική αντίληψη, που έχει ο κ. Τσίπρας όχι μόνο για το Μέγαρο Μαξίμου, αλλά για το κράτος συνολικά.

Κρούουμε κώδωνα κινδύνου: η χώρα ενόψει εκλογών δεν πρέπει να μπει στην πελατειακή λογική της παροχολογίας και να βρεθεί σε πολύ χειρότερη θέση, από αυτήν που βρίσκεται σήμερα.

-Οι δημοσκοπήσεις δεν αποτυπώνουν τις πραγματικές δυνάμεις του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ

Οι δημοσκοπήσεις όχι μόνο δεν αποτυπώνουν τις πραγματικές δυνάμεις του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ, αντιθέτως ενισχύουν το τεχνητό δίπολο, που πάει να διαμορφωθεί.

Την ημέρα των εκλογών όσοι πιστεύουν ότι το ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ θα πάρει χαμηλό ποσοστό, θα εκπλαγούν κυριολεκτικά.

Οι Ευρωεκλογές, που είναι χρονικά η πρώτη κάλπη, θα στείλουν ξεκάθαρα το μήνυμα. Μήνυμα δύναμης του προοδευτικού χώρου κατά της βίας, του εθνικισμού και του φασισμού που αναπτύσσονται στην Ευρώπη.

Και ο ΣΥΡΙΖΑ, που είναι μια fake Αριστερά, θα συντριβεί.

Πληκτρολογήστε και πατήστε το enter.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΑΝΩΛΗ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΠΑΤΡΙΣ»Π.ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ: ΝΔ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ ΜΑΖΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΑΘΩΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2004-2009, ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ