Σε Συνεντεύξεις

ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ

ΜΑΝΩΛΗ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΣΤΟΝ Ρ/Σ REAL

ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ Δ. ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟ & Γ. ΚΑΚΟΥΣΗ

  • Για την υπόθεση Πολάκη και τη δανειοδότησή του από την Attica Bank με 100.000 ευρώ

Πρόκειται για θέμα, για το οποίο ο κ. Πολάκης οφείλει να δώσει ξεκάθαρες απαντήσεις ειδικά όταν μιλάμε για τον Υπουργό, που διαρκώς χυδαιολογεί και υψώνει δήθεν τη ρομφαία απέναντι στο παλιό πολιτικό σύστημα.

Ο κ. Πολάκης φέρεται να πήρε δάνειο 100.000 ευρώ με εγγύηση ήδη υποθηκευμένο ακίνητο πολύ χαμηλότερης αξίας. Να μας εξηγήσει λοιπόν αν είχε ιδιαίτερη μεταχείριση για να λάβει το δάνειο, την ώρα που χιλιάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις στενάζουν και δεν μπορούν να δανειοδοτηθούν για πολύ μικρότερα ποσά, ώστε να συνεχίσουν να λειτουργούν.

Και ο Πρωθυπουργός οφείλει να δώσει εξηγήσεις για τον Υπουργό του που είναι μπροστάρης αυτής της Κυβέρνησης σε θέματα κάθαρσης της πολιτικής από το παλιό «σάπιο» πολιτικό σύστημα. Την ώρα που ο κ. Πολάκης με ίδιον όφελος εφαρμόζει ο ίδιος τις πιο απεχθείς πολιτικές πρακτικές του παλαιού πολιτικού συστήματος, που τόσο λυσσωδώς μέμφεται.

  • Για την επιχείρηση «άντλησης» του Αλέξη Τσίπρα στελεχών του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ

Οι Μωραΐτης και Τόλκας, που επέλεξαν να αναλάβουν υπουργικές θέσεις, αισθάνθηκαν «αδικημένοι» από εμάς ως προς τις καρέκλες που διεκδικούσαν.

Όταν λοιπόν δεν πήραν αυτό που ήθελαν, αποφάσισαν να αναζητήσουν την καρέκλα τους αλλού.

Ως προς τον κ. Μωραΐτη προκύπτει το επιπλέον θέμα πως πριν από λίγο καιρό έριχνε κεραυνούς κατά της Κυβέρνησης λέγοντας ότι πρέπει να πάρει όσκαρ τυχοδιωκτισμού και ότι δεν θα συνεργαστεί ποτέ με το ΣΥΡΙΖΑ που εξαπάτησε τον ελληνικό λαό. Να μας απαντήσουν λοιπόν οι λωτοφάγοι τι έγινε και χάριν της καρέκλας ξέχασαν όλη αυτή την οξύτατη κριτική και έγιναν μέλη της Κυβέρνησης, που επέκριναν.

Από την άλλη πλευρά ο κ. Τσίπρας πώς αγκαλιάζει και υπουργοποιεί ανθρώπους που τον έβριζαν; Τι θέλει να σηματοδοτήσει;

Άνθρωποι που εξαγοράζονται πολιτικά υπερβαίνοντας τις πολιτικές αξίες τους και τις ιδεολογικές καταβολές τους, απλώς για να βολευτούν σε μια καρέκλα για ένα δίμηνο, δεν μπορούν να έχουν καμία θέση στο ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ.

Ο Αλέξης Τσίπρας που αγωνιωδώς προσπαθεί να μαζέψει γυρολόγους και υπολείμματα της δεξιάς, ώστε να παρατείνει την παραμονή του στην εξουσία είναι Πρωθυπουργός της συναλλαγής, είναι Πρωθυπουργός dealer.

  • Για τα λεγόμενα ως «παπανδρεϊκά» στελέχη που αλληθωρίζουν προς ΣΥΡΙΖΑ

Ο Γιώργος Παπανδρέου έχει τοποθετηθεί πάρα πολλές φορές και επίσημα ότι στηρίζει το εγχείρημα του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ, στηρίζει το Έκτακτο Συνέδριο μας και μάλιστα με σκληρή κριτική προς τον ΣΥΡΙΖΑ. Προχωράμε μαζί.

Είναι ξεκάθαρη η θέση του Γιώργου Παπανδρέου και βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ.

Πληκτρολογήστε και πατήστε το enter.

pavl_radio