Σε Συνεντεύξεις

ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΜΑΝΩΛΗ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «ΑΛΛΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ»

  • Για την υπόθεση Θεόδωρου Τσουκάτου

Μετά τις τελευταίες δικαστικές εξελίξεις και την αθώωση του Τσουκάτου από τη Δικαιοσύνη, αποτελεί χρέος όλων η ανάδειξη της επίμαχης ετυμηγορίας.

Ακριβώς, όπως με την ίδια ζέση, οι αρχικές καταγγελίες περί μαύρου χρήματος και δωροδοκίας αναδείχθηκαν με τυμπανοκρουσίες πλήττοντας το συγκεκριμένο πολιτικό χώρο, το ΠΑΣΟΚ, έτσι τώρα πια μεγαλοφώνως οφείλουμε να παρουσιάσουμε τις τελικές αποφάσεις της Δικαιοσύνης.

Από την πρώτη στιγμή, που προέκυψε η υπόθεση, το ΠΑΣΟΚ είχε δώσει στον Εισαγγελέα και στη Δικαιοσύνη όλα τα οικονομικά στοιχεία που του ζητήθηκαν.

Όλα. Και είπαμε: όλα στο φως!

Από τότε έως σήμερα δεν προέκυψε οποιαδήποτε επιλήψιμη ενέργεια για το ΠΑΣΟΚ από την έρευνα.

Είναι καιρός λοιπόν να σταματήσει η αιωρούμενη λάσπη.

Διότι προεκλογικά καλούμασταν να απαντήσουμε για τη δικαστική έρευνα που ήταν σε εξέλιξη, με αποτέλεσμα να πέφτει σε δεύτερη μοίρα του ενδιαφέροντος το πρόγραμμά μας, οι προτάσεις και οι θέσεις μας.

  • Αλλαγή του εκλογικού νόμου& Συνταγματική Αναθεώρηση

Η δική μας πρόταση για την αλλαγή του εκλογικού νόμου είναι από καιρό κατατεθειμένη και διασφαλίζει και την πολιτική σταθερότητα και αναλογικότερη αντιπροσώπευση της βάσης της κοινωνίας.

Ως προς τη Συνταγματική Αναθεώρηση έχουμε επίσης ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να δώσουμε λευκή επιταγή σε κανέναν.

Έχουμε διαμορφωμένες προτάσεις, τις βάζουμε στο τραπέζι του διαλόγου και επιδιώκουμε συναίνεση σε τόσο μεγάλα ζητήματα, όπως είναι ο εκλογικός νόμος. Δεν γίνεται να αλλάζει κάθε λίγο και λιγάκι.

Η συζήτηση που γίνεται περί του αθροίσματος της πλειοψηφίας 180 εδρών ΝΔ και ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ, ώστε να υπάρξει νομιμοποίηση για αλλαγή του εκλογικού νόμου από 151 βουλευτές, δεν έχει βάση.

Στο εξής θα πορευτούμε στο πλαίσιο της υπεύθυνης προγραμματικής αντιπολίτευσης προς την Κυβέρνηση της ΝΔ.

Στοχεύουμε στους νέους ανθρώπους, με τους οποίους στο άμεσο μέλλον θα χτίσουμε νέες δομές ζητώντας την ενεργή συμμετοχή τους. Ήδη ανακοινώσαμε τις διαδικασίες πολιτικής και οργανωτικής συγκρότησης της νεολαίας του Κινήματος Αλλαγής. Πήραμε τα μηνύματα και προχωράμε μπροστά.

Πληκτρολογήστε και πατήστε το enter.

Π.ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ: ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΣΑΦΕΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΑΞΙΑΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ, ΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣΜΑΝΩΛΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗΣ: Η ΝΔ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΗΣΕ ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ