Σε Συνεντεύξεις

ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΜΑΝΩΛΗ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗ ΣΤΟΝ Ρ/Σ ΘΕΜΑ fm στους δημοσιογράφους Νίκο Φελέκη & Μπάμπη Κούτρα

  • Η επέτειος της 3ης Σεπτέμβρη τροφοδοτεί το μέλλον

Ανακαλούμε τα προτάγματα του ‘74, θυμόμαστε την ιστορία του πολιτικού χώρου που άλλαξε την Ελλάδα στη Μεταπολίτευση, ωστόσο το σημαντικό είναι εμείς σήμερα να εκφέρουμε έναν αντίστοιχα ριζοσπαστικό λόγο που θα εκφράσει τις παρούσες συνθήκες.

Αυτό είναι το μήνυμα που θέλουμε να στείλουμε αύριο από την εκδήλωση στη Λάρισα όπου ως θεματική θα έχει την αγροτική παραγωγή και την περιφερειακή ανάπτυξη.

Στέλνουμε ξεκάθαρο μήνυμα για την πορεία του Κινήματος Αλλαγής:

Δεν θα αναπολήσουμε μόνο το παρελθόν. 

Θα εκφράσουμε το σύγχρονο διακύβευμα. Και αυτός είναι ο λόγος, που ο εορτασμός των γενεθλίων του ΠΑΣΟΚ θα έχει θεματικό άξονα τη ζωή και την παραγωγή στην ύπαιθρο. Το γεγονός ότι οι αγρότες μπήκαν ενεργά στην εθνική Οικονομία είναι έργο του ΠΑΣΟΚ στη δεκαετία του ’80.

Σήμερα θέλουμε να δώσουμε εκ νέου έμφαση στον πρωτογενή τομέα, που πρέπει να σταθεί ξανά στα πόδια του και να αποτελέσει τη ραχοκοκαλιά για την επανεκκίνηση της ανάπτυξης και της Οικονομίας.

  • Σχετικά την πρόταση του Νίκου Παπανδρέου περί επιστροφής στο ΠΑΣΟΚ

Η βάση του χώρου μας τοποθετήθηκε ξεκάθαρα πριν από 5 μήνες. 65.000 μέλη μας εξέλεξαν δημοκρατικά τους αντιπροσώπους μας για το Συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής και αυτοί δημοκρατικά και ομόφωνα, αποφάσισαν την ενιαία λειτουργία του κόμματος μας. Έτσι θα προχωρήσουμε από εδώ και στο εξής. Οι αποφάσεις αυτές του ανώτερου οργάνου του κόμματος, ειδικά όταν είναι τόσο πρόσφατες, δεν μπορούν να τίθενται υπό αμφισβήτηση.

Πληκτρολογήστε και πατήστε το enter.

ΠΑΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ: ΣΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΑΚΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΛΙΓΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ