Σε Συνεντεύξεις

ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΜΑΝΩΛΗ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ  ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΣΤΟΝ ΣΚΑΪ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ  ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ Χ.ΚΟΥΤΡΑ & Γ.ΝΤΣΟΥΝΟ

-Η επιλογή του Γιώργου Καμίνη ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας σηματοδοτεί τη διεύρυνση

Η πρώτη θέση στο Επικρατείας παραδοσιακά σηματοδοτεί πολιτική επιλογή, που εναπόκειται στη δικαιοδοσία της Προέδρου του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ, Φώφης Γεννηματά.

Η επιλογή της Προέδρου του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ στο πρόσωπο του Γιώργου Καμίνη, ενός ανθρώπου από τον προοδευτικό μεταρρυθμιστικό χώρο και εκτός των στενών ορίων του ΠΑΣΟΚ, με μάχες στο Δήμο και ειδικά απέναντι και στη Χρυσή Αυγή, αποτελεί άνοιγμα προς τους προοδευτικούς πολίτες.

Την προηγούμενη Κυριακή ο ΣΥΡΙΖΑ ηττήθηκε και μάλιστα με μεγάλη διαφορά. Το διακύβευμα για τις εθνικές εκλογές είναι ο ΣΥΡΙΖΑ να ηττηθεί οριστικά, ώστε να μπορέσει η χώρα να έχει πάλι έναν σοβαρό προοδευτικό πόλο. Αυτό διεκδικεί το ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ.

Η οριστική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ περνάει μέσα από το ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ.

Επιτέλους να τελειώσουμε με τις απομιμήσεις του προοδευτικού χώρου.

Καλούμε όλους τους προοδευτικούς πολίτες να επιστρέψουν στο φυσικό χώρο τους, που είναι το ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ και υπερβαίνει τα όρια του ΠΑΣΟΚ.

– Στον αγώνα που κάνουμε δεν περισσεύει κανείς

Θα θέλαμε μαζί μας τον κ. Βενιζέλο, για να δώσουμε τη μάχη προς τις εθνικές εκλογές.

Δεν περισσεύει κανείς στην κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση που έχουμε μπροστά μας.

Ουδείς είπε στον κ. Βενιζέλο να αποχωρήσει. Αντιθέτως του προτάθηκε να κατέβει σε όποια εκλογική περιφέρεια επιθυμεί και να δώσει τη μάχη με το σταυρό.

Η επιλογή να αποχωρήσει ήταν δική του.

Πληκτρολογήστε και πατήστε το enter.

Π.ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ: ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΗΤΤΑ ΤΟΥ κ. ΤΣΙΠΡΑΜΑΝΩΛΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗΣ: Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΡΥΦΤΗΚΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΤΙΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ