Σε Δηλώσεις

Δήλωση Ιλχάν Αχμέτ για το νέο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής:

Χαίρομαι που η κοινοβουλευτική μου ερώτηση 9600 15/9/2020, έφερε στην Κομοτηνή μετά ένα χρόνο τον γ.γ. του Υπουργείου Υγείας κ. Θεμιστοκλέους.

Έχω εμπιστοσύνη στο Ίδρυμα Σταυρός Νιάρχος και προς τις τοπικές αρχές της Κομοτηνής για την βούληση ολοκλήρωσης του μεγαλεπήβολου έργου του νέου Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής “Σταύρος Νιάρχος”, εντός χρονοδιαγραμμάτων. Όμως, τα ερωτήματα που έθεσα με την ερώτηση μου παραμένουν ενεργά και θα απαντηθούν στην Βουλή, στο πλαίσιο του Κοινοβουλευτικού Ελέγχου.  

Α) Ποιο είναι το συνολικό ποσό που έχει εγγράφει στον τακτικό προϋπολογισμό ως δημόσια δαπάνη για την υλοποίηση του έργου ανέγερσης του νέου Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, στο πλαίσιο του νόμου  ΥΠ’ ΑΡΙΘΜ. 4667, Τεύχος A’ 38/20.02.2020, με τον οποίο κυρώθηκε από το Ελληνικό Κοινοβούλιο η από 3.2.2020 επιμέρους Σύμβαση Δωρεάς του Έργου;

Β) Ισχύει το χρονοδιάγραμμα των 53 μηνών υλοποίησης του Έργου από την ψήφιση του προρρηθέντος νόμου;

Γ) Σε ποια φάση βρισκόμαστε σήμερα;

Δ) Υπάρχουν αποκλίσεις και καθυστερήσεις από τον προβλεπόμενο χρονικό ορίζοντα λειτουργιάς για τον Ιούνιο του 2024 καθώς και για την έναρξη των εργασιών ανέγερσης του νέου Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, το Νοέμβριο του 2020;

Πληκτρολογήστε και πατήστε το enter.

Φώφη Γεννηματά από την Καρδίτσα: «Ολοκληρωμένο σχέδιο για την περιοχή, τα μέτρα που ανακοινώθηκαν δεν αρκούν»Φώφη Γεννηματά: «Η έκκληση για νέα εγρήγορση, αφορά πρώτα και κύρια εσάς και τους υπουργούς σας κ. Μητσοτάκη»