Σε Ανακοινώσεις, Δηλώσεις

Δήλωση Χαράς Κεφαλίδου, υπεύθυνης ΚΤΕ Παιδείας του Κινήματος Αλλαγής, για την κατάρρευση Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου

Πρώτη ημέρα λειτουργίας του Webex και το σύστημα κατέρρευσε μέσα στις δύο πρώτες ώρες λειτουργίας του. Οι κατά καιρούς διαβεβαιώσεις ετοιμότητας “πήγαν περίπατο” από την πρώτη στιγμή! 

Πού είναι η αξιοπιστία που παρείχε η σύμβαση με την εταιρεία CISCO;

Πού είναι η ίδια η σύμβαση που ουδέποτε ήρθε στη Βουλή αν και είχε ζητηθεί από όλα τα κόμματα. 

Από τον περασμένο Μάρτιο το Υπουργείο όφειλε να γνωρίζει τις δυνατότητες και τις αντοχές του συστήματος. Όφειλε να έχει αξιοποιήσει υπάρχουσες μελέτες στα συρτάρια των αρμόδιων για την αναβάθμιση των υποδομών των σχολικών μονάδων. 

Το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο που κατέρρευσε σήμερα είναι η τρανταχτή απόδειξη της πλήρους ανετοιμότητας της ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας να αντιμετωπίσει τα φλέγοντα ζητήματα στην εκπαίδευση.

Η εξ αποστάσεως από εδώ και πέρα θα αποτελέσει την κύρια μορφή εκπαίδευσης. Πρέπει όλοι, και κυρίως η Κυβέρνηση, να σταθούμε στο ύψος των δύσκολων περιστάσεων που επιβάλλει η πανδημία. Επιτέλους αναζητείται σοβαρότητα από σοβαροφάνεια έχουμε πλεόνασμα!

Πληκτρολογήστε και πατήστε το enter.

Οι κυβερνητικές παραλείψεις είναι διαρκείς, ιδεοληπτικές και επίμονες. Σώστε τώρα υπαλλήλους και κρατούμενους από την πανδημία«Σχέδιο Σαμίων»: η πρότασή μας για την αναγέννηση της Σάμου