Σε Ανακοινώσεις

Ανακοίνωση Τομέα Άμυνας Κινήματος Αλλαγής

Η απάντηση που δόθηκε από τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, Νίκο Παναγιωτόπουλο, στην ερώτηση των βουλευτών του Κινήματος Αλλαγής Βασίλη Κεγκέρογλου και Γιώργου Φραγγίδη σχετικά με την καθυστέρηση του προγράμματος που παρατηρείται στην αναβάθμιση και συντήρηση των μεταφορικών αεροσκαφών C-130 είναι απαράδεκτη.

Ο λόγος είναι ότι τα αεροσκάφη αυτά αποτελούν την σπονδυλική στήλη ως προς το μεταφορικό και επιχειρησιακό έργο των ΕΔ.και ότι ήδη η παράδοση τους έχει σημαντικά καθυστερήσει.

Όταν ο κ Παναγιωτοπουλος λέει ότι η ΕΑΒ στο επόμενο εξάμηνο θα παραδώσει ένα αεροσκάφος,( που πολύ αμφιβάλλουμε λόγω του κλίματος που δημιούργησε η κυβέρνηση στην εταιρία, ),σημαίνει ότι αγνοεί τη σπουδαιότητα του έργου ως προς το αξιόμαχο της ΠΑ.

Σε μία χρονική στιγμή που η Τουρκική προκλητικότητα έχει φτάσει σε οριακή κατάσταση, θα περιμέναμε από τον κ. Υπουργό να φέρει τα κάτω-πάνω ώστε οι χρόνοι παράδοσης των εν λόγω αεροσκαφών στην ΠΑ να τρέξουν πολύ ταχύτερα.

Πληκτρολογήστε και πατήστε το enter.

«Ψηφιακή οικονομία και βιομηχανική αλλαγή, επενδύσεις, έρευνα και εκπαίδευση»«Να μπει τέλος στο έλλειμα αξιοκρατίας και ανεξαρτησίας που ταλανίζει το Πυροσβεστικό Σώμα»