Σε Κοινοβουλευτική Δραστηριότητα

Οι Βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής, κ. Βασίλης Κεγκερόγλου και κ. Χρήστος Γκόκας κατέθεσαν αναφορά προς τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών σχετικά με το αίτημα της Ένωσης Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας Ελλάδος και του Συλλόγου Ελεγκτών Περιοχής για την καταβολή των δεδουλευμένων τους.

Ο κ. Κεγκέρογλου και ο κ. Γκόκας ζητούν από τον κ. Υπουργό την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων των εργαζομένων αυτών, για τα οποία εδώ και 21 χρόνια αφ’ ότου θεσμοθετήθηκαν και ισχύουν, ουδέποτε είχε διακοπεί η καταβολή τους.   

Ακολουθεί το κείμενο της Αναφοράς:

    ΠΡΟΣ: Τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Κ. Καραμανλή

ΘΕΜΑ: «Άμεση καταβολή των δεδουλευμένων στους εργαζόμενους της ΥΠΑ»

Κύριε Υπουργέ,

Σας καταθέτουμε ως αναφορά το Δελτίο Τύπου της Ένωσης Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας Ελλάδος και του Συλλόγου Ελεγκτών Περιοχής με το οποίο αιτούνται  να καταβληθούν τα δεδουλευμένα των άρθρων 34 και 34α του Ν. 2682/1999 στο σύνολο των εργαζομένων της ΥΠΑ, παρόλο που αμέσως μετά την έναρξη της υγειονομικής κρίσης τον Απρίλιο ’20, κατέθεσαν έγκαιρα στο Υπουργείο τις προτάσεις τους για στήριξη της αεροναυτιλίας, μέσω των αποθεματικών της.

Είναι η πρώτη φορά, μετά από είκοσι ένα (21) χρόνια αφ’ ότου θεσμοθετήθηκαν και ισχύουν, που δεν καταβλήθηκαν τα ανωτέρω αναφερόμενα δεδουλευμένα.

Παρακαλείσθε να λάβετε υπόψη το σχετικό αίτημα και να μας ενημερώσετε για τις αποφάσεις και τις ενέργειές σας, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα.

Οι Αναφέροντες Βουλευτές      

Βασίλης Κεγκέρογλου

Χρήστος Γκόκας

Πληκτρολογήστε και πατήστε το enter.

Ευαγγελία Λιακούλη: «Πολιτικά ανέντιμη η Κυβέρνηση και στο θέμα της ιθαγένειας»Γιώργος Καμίνης: «Πώς ζητά η κυβέρνηση αλληλεγγύη για το προσφυγικό όταν τα ίδια τα μέλη της λειτουργούν μικροπολιτικά;»