Σε Ανακοινώσεις

ΕΠΩΝΥΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΩΗΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ

Περιήλθαν σε γνώση μας πληροφορίες, ότι η Αριστερή Πρωτοβουλία, δηλ. η τάση που λειτούργησε για πολλά χρόνια στα πλαίσια του ΠΑΣΟΚ, με την ηγετική παρουσία του Γιώργου Παναγιωτακόπουλου, ως συλλογική οντότητα συμμετέχει δήθεν, σε κινήσεις του ‘’Πράττω’’, ‘’Γέφυρες’’ και διάφορες συναφείς εκδηλώσεις με την πρωτοβουλία του ΣΥΡΙΖΑ.

Με αφορμή τα παραπάνω, σπεύδουμε να διαμηνύσουμε σε κάθε κατεύθυνση τα εξής:

Η Αριστερή Πρωτοβουλία, έπαψε να λειτουργεί, αμέσως μετά το θάνατο του καθοδηγητή, σοσιαλιστή και αγωνιστή αείμνηστου συντρόφου μας Γιώργου Παναγιωτακόπουλου.

Μετά την εξέλιξη αυτή, είναι αυτονόητο ότι ουδείς έχει το δικαίωμα, εν ονόματι των οποιωνδήποτε προσωπικών του επιλογών ή επιδιώξεων, να αναφέρεται στο όνομα της Αριστερής Πρωτοβουλίας.

Για το λόγο αυτό, εκφράζοντας μάλιστα τους εκατοντάδες διαμαρτυρόμενους συντρόφους μας από όλη την Ελλάδα, γνωρίζουμε, σε όσους μεμονωμένους το επιχειρούν, ότι αυτό αποτελεί για μας καπηλεία χειρίστου βαθμού ενός πολύχρονου γνήσιου και πατριωτικού αγώνα και τους προειδοποιούμε ότι δεν θα μείνουμε με σταυρωμένα χέρια. Τους προκαλούμε δε να αφήσουν την ανωνυμία τους και να εμφανισθούν Δημόσια για να μετρηθούν και να αποκαλυφθεί η άθλια, για λόγους εντυπώσεων, πολιτική συμπεριφορά τους.

Πάντως, να γνωρίζουν όλοι ότι η συντριπτική πλειοψηφία των πρώην μελών της Αριστερής Πρωτοβουλίας, δίνουμε σήμερα τον αγώνα, χωρίς καμία ξεχωριστή αναφορά, ως απλά μέλη, μέσα από τις τάξεις του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ, για την Αναγέννηση της Δημοκρατικής Παράταξης.

Εκ μέρους των εκατοντάδων πρώην μέλη της Αριστερής Πρωτοβουλίας

Γιάννης Αξαρλής

Χρήστος Βασιλόγαμβρος

Πόπη Γερακούδη

Σταύρος Γρηγοριάδης

Σωτήρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κοτρόγιαννος

Λάμπρος Κουτρουλός

Παντελής Μαυραγάνης

Βασίλης Μπαρμπαγιάννης

Χρύσα Ντιντή

Γιώργος Πανταζής

Γιώργος Παπαθεοδώρου

Χριστίνα Παπαθεοδώρου

Διονύσης Πανταζάτος

Βασίλης Ραούλης

Παντελής Σταύρου

Γιάννης Φωτάκης

Θωμάς Χαχάμης

Πληκτρολογήστε και πατήστε το enter.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ