Σε Κοινοβουλευτική Δραστηριότητα

Ενεργοποίηση της Βουλής για το κόστος χρήσης των δεδομένων προτείνει το Κίνημα Αλλαγής. Ζητά να κληθούν οι αρμόδιοι υπουργοί, η ΕΕΤΤ, η Επιτροπή Ανταγωνισμού και οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας

Την ενημέρωση και ενεργοποίηση της Βουλής σχετικά με το θέμα της χρέωσης των πολιτών για τη χρήση δεδομένων κινητής τηλεφωνίας ζητούν 9 βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής με επιστολή που έστειλαν στους προέδρους των επιτροπών Παραγωγής και Εμπορίου κ. Βλάχο και Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης κ. Χαρακόπουλο.

Οι βουλευτές ζητούν κοινή συνεδρίαση των δύο επιτροπών, παρουσία των αρμόδιων υπουργών, από την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων, την Επιτροπή Ανταγωνισμού και τις τρεις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, ώστε να ενημερωθούν για το τι πραγματικά συμβαίνει με τις χρεώσεις, αν διασφαλίζονται συνθήκες ανταγωνισμού στην αγορά προς όφελος των πολιτών και ποιες οι προοπτικές ανάπτυξης κατάλληλων υποδομών για τη γρήγορη μετάβαση στην ψηφιακή εποχή.

Οι βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής, αφού επισημαίνουν την αναποτελεσματική παρέμβαση του Πρωθυπουργού το Δεκέμβριο, τονίζουν ότι η αίσθηση που κυριαρχεί είναι ότι οι χρεώσεις είναι υπερβολικές, συνιστώντας ουσιαστικό εμπόδιο για αρκετούς συμπολίτες μας για εξ’ αποστάσεως εκπαίδευση, εξυπηρέτηση, τηλεργασία κ.α.

Την επιστολή υπογράφουν οι βουλευτές Μιχάλης Κατρίνης, Χάρης Καστανίδης, Γιώργος Καμίνης, Απόστολος Πάνας, Γιώργος Αρβανιτίδης, Χρήστος Γκόκας, Νάντια Γιαννακοπούλου, Ευαγγελία Λιακούλη, καθώς και ο γραμματέας της ΚΟ Βασίλης Κεγκέρογλου.

Πληκτρολογήστε και πατήστε το enter.

Βασίλης Κεγκέρογλου: «Πέντε μέτρα για τον αγροτικό τομέα που οφείλει, μπορεί και πρέπει να λάβει η κυβέρνηση τώρα»Ανδρέας Πουλάς: «Ολοκληρωμένο σχέδιο ή αποσπασματική πολιτική για τη Δημόσια Υγεία»