Σε Ανακοινώσεις

Στις πληγείσες περιοχές από τις πλημμύρες στη Βόρεια Χαλκιδική, με επίκεντρο την Ολυμπιάδα, μετέβη κλιμάκιο του Κινήματος Αλλαγής με επικεφαλής τον Βουλευτή Χαλκιδικής, Απόστολο Πάνα.

Δυστυχώς, σημειώνουν τα στελέχη του Κινήματος Αλλαγής, ενώ οι συνέπειες της κλιματικής κρίσης έχουν εκδηλωθεί μέσω ακραίων καιρικών φαινομένων ιδίως τα τελευταία χρόνια, οι ιθύνουσες Αρχές έχουν φανεί κατώτερες των περιστάσεων αφού τα καταστροφικά γεγονότα πάντα προλαβαίνουν τους αρμόδιους.

Οι απελπιστικές εικόνες των συμπολιτών μας που παλεύουν να σωθούν από τα ορμητικά νερά, των περιουσιών που έχουν καλυφθεί από λάσπη, των δρόμων που έχουν μετατραπεί σε χείμαρροι, είναι απόδειξη της πρόχειρης αποκατάστασης των προηγούμενων ζημιών και της επιφανειακής αντιμετώπισης του προβλήματος που δημιουργούν έναν φαύλο κύκλο στις χρόνιες ελλείψεις σε αντιπλημμυρικά έργα.

Αυτή, άραγε, θέλουμε να είναι η εικόνα της χώρας μας εν έτει 2019; Αυτή πρέπει να είναι η αντιμετώπιση των Ελλήνων πολιτών που έχουν ανάγκη από τη βοήθεια της Πολιτείας; Αποσπασματική και χωρίς χρονοδιάγραμμα ουσιαστικής επίλυσης των προβλημάτων;

Πληκτρολογήστε και πατήστε το enter.

ΑΡΙΣΤΟΙ ΣΤΙΣ ΠΑΛΙΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΤΟΥΣΓ. Αρβανιτίδης: αδέξιος και αντιαναπτυξιακός ο προϋπολογισμός του 2020- η Ν.Δ. αντιγράφει τον ΣΥΡΙΖΑ, συνεχίζοντας την φορολογική επιδρομή στα μικρομεσαία και χαμηλά εισοδηματικά στρώματα.