Σε Ανακοινώσεις

Κλιμάκιο του Κινήματος Αλλαγής, με επικεφαλής το Γραμματέα Μανώλη Χριστοδουλάκη, αποτελούμενο από τους βουλευτές Ανδρέα Πουλά (υπεύθυνο ΚΤΕ Υγείας) και Νάντια Γιαννακοπούλου (βουλευτή Δυτικού Τομέα Αθηνών), καθώς και από τους Αν. Γραμματείς του Τομέα Υγείας Σωτήρη Ζώτο και Γιάννη Βλασερό, επισκέφτηκε σήμερα το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο «Αττικόν», νοσοκομείο αναφοράς για τον Covid-19.

Στη συνάντηση με τη Διοίκηση του νοσοκομείου, πραγματοποιήθηκε ενημέρωση για την πορεία των κρουσμάτων του Covid-19 που αντιμετωπίζει το νοσοκομείο, καθώς και για τα προβλήματα και τις ανάγκες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού στις πολύ δύσκολες συνθήκες της πανδημίας.

Από την πλευρά των στελεχών του Κινήματος Αλλαγής διατυπώθηκε η ευγνωμοσύνη της παράταξης στο προσωπικό του νοσοκομείου και η έμπρακτη στήριξη στον πολύ δύσκολο αγώνα που δίνει καθημερινά. Στην κατεύθυνση αυτή, έγινε αναφορά στην ανάγκη θωράκισης και μόνιμης ενίσχυσης του του Εθνικού Συστήματος Υγείας, που αποτελεί προτεραιότητα για το Κίνημα Αλλαγής, καθώς και στις πρόσφατες πρωτοβουλίες του κόμματος στην κατεύθυνση αυτή, για την πρόσληψη νέου προσωπικού και την προστασία του υφιστάμενου με τον απαιτούμενο εξοπλισμό, την ένταξη του στα «βαρέα και ανθυγιεινά» επαγγέλματα, την ένταξη της πρωτοβάθμιας υγείας και του ιδιωτικού τομέα στον κεντρικό σχεδιασμό και τα δίκτυα πρώτης γραμμής για τη διενέργεια των τεστ στα σπίτια.

Δήλωση του Γραμματέα του Κινήματος Αλλαγής, Μανώλη Χριστοδουλάκη, από το Αττικό Νοσοκομείο:

«Είμαστε εδώ για να χειροκροτήσουμε από κοντά αυτούς που δίνουν καθημερινά τη μάχη για να σώσουν ανθρώπινες ζωές. Εμείς είμαστε δίπλα τους, και σήμερα, αλλά και αύριο, όταν η κρίση θα τελειώσει. Γιατί διαχρονικά πιστεύουμε στο Εθνικό Σύστημα Υγείας και στηρίζουμε έμπρακτα τους ανθρώπους του.»

Πληκτρολογήστε και πατήστε το enter.

Τα δημόσια οικονομικά είναι σοβαρό ζήτημα, για να γίνονται μικροκομματικά παιχνίδιαVoucher κατάρτισης δικηγόρων: εμπαιγμός Νο 2