Σε Ανακοινώσεις

Ανακοίνωση Τομέα Περιβάλλοντος Κινήματος Αλλαγής για την εκδήλωση στον Ποδονίφτη

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, κόντρα στην κλιματική αλλαγή και στην έντονη βροχόπτωση που προηγήθηκε, η «εξερεύνηση» που διοργάνωσε ο Τομέας Περιβάλλοντος του Κινήματος Αλλαγής στον ποταμό Ποδονίφτη με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

Η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη και όλοι όσοι συμμετείχαν, έζησαν ένα ξεχωριστό απόγευμα αποκομίζοντας σπάνιες εικόνες και γνώσεις από τη φύση και την ιστορία της περιοχής.

Τα συμπεράσματα της εκδήλωσης είναι ότι στα ποτάμια θα πρέπει να αποφεύγεται το τσιμέντο, να προτάσσονται οικολογικές μέθοδοι διαχείρισης και τα σκεπασμένα ρέματα σταδιακά να επανέλθουν στην επιφάνεια.

Το Κίνημα Αλλαγής έχει θέσει ως βασική προτεραιότητα τον αγώνα για την αναβάθμιση του Περιβάλλοντος και της ποιότητας ζωής σε όλα τα μεγάλα αστικά κέντρα της χώρας.

Πληκτρολογήστε και πατήστε το enter.

Η πορεία προς τη Συνδιάσκεψη: Πρώτη διαδικτυακή εκδήλωση για την πράσινη ανάπτυξη, την ενέργεια και το περιβάλλον«Οι Κυβερνητικοί πανηγυρισμοί για το ποσοστό της ύφεσης στο Α’ τρίμηνο του 2020 αποδεικνύουν έλλειψη επαφής της με την πραγματικότητα»