Σε Ανακοινώσεις

Ανακοίνωση Τομέα Προστασίας του Πολίτη

Το Εθνικό Σχέδιο Διαχείρισης Δημόσιων Συναθροίσεων με τον τόσο βαρύγδουπο τίτλο, που παρουσίασε σήμερα Πέμπτη ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, είναι σε σημαντικό βαθμό μια αναπαραγωγή διατάξεων του σχετικού νόμου και του προεδρικού διατάγματος που εκδόθηκε κατ’ ακολουθίαν του.

Πρόκειται για άλλη μια επικοινωνιακή φούσκα της κυβέρνησης που προσπαθεί να κρατήσει με κάθε τρόπο στην δημοσιότητα το δήθεν «ενδιαφέρον» της για το δημόσιο χώρο.

Προσπαθεί δε με το ανακοινωθέν «σχέδιο» για τις δημόσιες συναθροίσεις, να στρέψει προσωρινά τα βλέμματα μακριά από τις κύριες επιδιώξεις της για την δημιουργία ενός αστυνομοκρατούμενου πανεπιστήμιου, που συγκεντρώνει ήδη τις ισχυρές αντιδράσεις όχι μόνο των πρυτανικών αρχών και των φοιτητικών οργανώσεων, αλλά και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών υπαλλήλων, καθώς και σημαντικών στελεχών της ΝΔ.

Δυστυχώς για την κυβέρνηση ο ρόλος της έχει αποκαλυφθεί.

Πληκτρολογήστε και πατήστε το enter.

Ευαγγελία Λιακούλη: «Να εμπιστευτούμε επιτέλους την Αυτοδιοίκηση. Και θέλει και μπορεί!»Πρώτη εκδήλωση του Ινστιτούτου για τη Σοσιαλδημοκρατία