Σε Ανακοινώσεις

Σήμερα 5 Δεκεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού, κλιμάκιο του Κινήματος Αλλαγής με πρωτοβουλία του Δικτύου Εθελοντισμού και Κοινωνικών Κινημάτων του κόμματος, επισκέφθηκε το Γηροκομείο Αθηνών, ώστε να ενημερωθεί για το σημαντικό έργο που προσφέρει η συγκεκριμένη δομή κοινωνικής φροντίδας, καθώς και για να συνδράμει στην περαιτέρω ευαισθητοποίηση των συμπολιτών, σε δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης. Επικεφαλής του κλιμακίου ήταν ο Γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής Μ. Χριστοδουλάκης, μαζί με τη Γραμματέα του Δικτύου Εθελοντισμού και Κοινωνικών Κινημάτων Μ. Δημητρακοπούλου – Σιούνα και τη Γραμματέα του Τομέα Πρόνοιας Ε. Μπέκου.

Η εθελοντική προσφορά αποτελεί βασική προτεραιότητα για το Κίνημα Αλλαγής καθώς αναδεικνύει σπουδαίες ανθρωπιστικές αξίες και συμβάλλει στην αφύπνιση της κοινωνικής συνείδησης, την αναγέννηση των κοινωνικών αξιών, την ευημερία και την ανάπτυξη.

Πληκτρολογήστε και πατήστε το enter.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ, ΟΙΚΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ