Σε Ανακοινώσεις

Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που ζει η πατρίδα μας, εξακολουθούμε να στεκόμαστε δίπλα στις κοινωνικές δομές και τους συμπολίτες μας που το έχουν πραγματικά ανάγκη. Σε συνέχεια της δωρεάς 5 κλινών Μ.Ε.Θ. από την Κοινοβουλευτική μας Ομάδα στο Εθνικό Σύστημα Υγείας και της προσφοράς υγειονομικού υλικού στο Καρέλλειο Πρότυπο Κέντρο Alzheimer, συνεχίζουμε τις δράσεις προσφοράς.

Σήμερα, με παρουσία του Γραμματέα του Κινήματος Αλλαγής Μανώλη Χριστοδουλάκη και συντονισμό της Γραμματέα του Τομέα Εθελοντισμού και Κοινωνικών Κινημάτων Μαρίας Δημητρακοπούλου-Σιούνα και του Γραμματέα της ΝΕ Β΄ Πειραιά Λεωνίδα Αθανασιάδη, το Κίνημα Αλλαγής διένειμε 1 τόνο τρόφιμα σε κοινωνικές δομές του νομού Αττικής. Συγκεκριμένα, τα τρόφιμα διανεμήθηκαν στα Παιδικά χωριά SOS, στο Γηροκομείο Αθηνών, στην Στέγη κατάκοιτων γερόντων της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Ιλίου και στο Καρέλλειο Πρότυπο Κέντρο Αlzheimer.

Και αυτό ακριβώς θα συνεχίσουμε να κάνουμε, αποδεικνύοντας στην πράξη τι σημαίνει ανθρωπιά και αλληλεγγύη. Τι σημαίνει να είσαι χρήσιμος για την κοινωνία και το πολιτικό σύστημα. Να είσαι η πολιτική δύναμη που έχει ανάγκη ο τόπος.

Πληκτρολογήστε και πατήστε το enter.

Γεωργιάδης εναντίον Βρούτση για μακροχρόνια ανέργους. Τι άλλο θα δούμε!Η Κυβέρνηση να λάβει στοχευμένα ενεργειακά μέτρα εξαιτίας του κορωνοϊού