Σε Ανακοινώσεις

Με αφορμή τις πρόσφατες εξελίξεις στον χώρο της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και τις νομοθετικές πρωτοβουλίες της Κυβέρνησης, το Κίνημα Αλλαγής οργανώνει διαδικτυακή εκδήλωση την Τρίτη 2/2 στις 18.30, με θέμα την αναβάθμιση των πανεπιστημίων και την προστασία της ακαδημαϊκής ελευθερίας. 

Την εκδήλωση θα ανοίξει με εισαγωγική της ομιλία, η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά.

Θα μιλήσουν οι Χρήστος Μπούρας, Καθηγητής και Πρύτανης Πανεπιστημίου Πατρών, Γιώργος Λιτσαρδάκης, Καθηγητής Α.Π.Θ. – Γραμματέας Π.Ο.Σ.Δ.Ε.Π., Παναγιώτης Βαλλιανάτος, νομικός, μεταπτυχιακός φοιτητής στην σχολή Sciences Po στο Παρίσι. Κώστας Ματάκος, Associate Professor/SL στο King’s College του Λονδίνου, Χαρά Κεφαλίδου, Βουλευτής Κινήματος Αλλαγής, υπεύθυνη για θέματα Εκπαίδευσης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας. 

Θα συντονίσει και θα παρουσιάσει τις θέσεις του Τομέα Παιδείας, η Ευγενία Μπουρνόβα, Καθηγήτρια ΕΚΠΑ/αν. Γραμματέας Τομέα Παιδείας Κινήματος Αλλαγής. Παρεμβαίνει ο Νίκος Ρήγας, μέλος ΠΟΑΣΥ. 

*Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά από τις σελίδες του Κινήματος Αλλαγής, της Προέδρου Φ. Γεννηματά και του ΠΑΣΟΚ στο Facebook, καθώς και στο κανάλι Youtube του Κινήματος Αλλαγής.

Πληκτρολογήστε και πατήστε το enter.

Φώφη Γεννηματά: «Δίκαιη μετάβαση της Δυτικής Μακεδονίας στη μεταλιγνιτική εποχή»Το νομοσχέδιό τους για τα ΑΕΙ είναι επίδειξη αλαζονείας