Σε Δηλώσεις

ΔΗΛΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ, ΜΑΝΩΛΗ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗ, ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΤΟ ΚΑΡΦΙ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ»

Η απόφαση μας για τη διεξαγωγή του 2ου Συνεδρίου του Κινήματος Αλλαγής, νωρίτερα από ότι προβλεπόταν είναι η απάντηση στους πρόθυμους «εξυπηρετητές» των σχεδιασμών του κ. Τσίπρα και όσων συνηγορούν στην επίθεση που δέχεται η παράταραξη μας: Συνεχίζουμε. Πιο δυνατοί από ποτέ. Συνεχίζουμε με όσους θέλουν και μπορούν.

Έχουμε ευθύνη όλοι μας απέναντι στους 212.000 συνιδρυτές του εγχειρήματος μας να διαφυλάξουμε την ενότητα της παράταξης μας, να στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα συστράτευσης για τις εκλογικές μάχες που έχουμε μπροστά μας. Αλλά και ένα ισχυρό μήνυμα σε αυτούς που επενδύουν στην εσωστρέφεια.

Και αυτό μπορεί να προέλθει μόνο από τη δική μας πραγματική δύναμη, την κοινωνική μας βάση. Με ανοιχτές δημοκρατικές διαδικασίες, για ένα κόμμα που θα βασίζεται σε πλειοψηφίες και μειοψηφίες, με σαφές αυτόνομο πολιτικό μήνυμα και αφήγημα. Που θα σέβεται τη διαφορετική άποψη, θα σέβεται ιδεολογικά και πολιτικά ρεύματα, αλλά θα εκφράζει αντιπροσωπευτικά τους προοδευτικούς δημοκρατικούς πολίτες και τα μέλη του Κινήματος Αλλαγής. Με ισχυρή θεσμική λειτουργία, χώρο έκφρασης και ελκυστικό στη νέα γενιά.

Στόχος στο δρόμο για το Συνέδριο μας να φτάσουμε παντού, να συνεχίσουμε το διάλογο με τους πολίτες, με εξωστρέφεια, πολιτικές και θεματικές δράσεις, παραγωγή πολιτικής.

Ο κόσμος περιμένει να μας ακούσει και αυτό αποτυπώνεται σε όλες τις γεμάτες αίθουσες σε όλες μας τις διαδικασίες σε όλη τη χώρα. Και το μήνυμα που μας στέλνουν: Τώρα πρέπει να πάμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. 

Συνθέτουμε και προχωράμε!

Πληκτρολογήστε και πατήστε το enter.

ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΑΜΑΤΗ ΜΑΛΕΛΗ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ " ΣΗΜΕΡΑ"