Σε Δηλώσεις

Ο Γιώργος Μπουλμπασάκος πρώην γραμματέας της Δημοκρατικής Αριστεράς, απαντώντας σε ερωτήσεις ραδιοφωνικών μέσων, αναφέρθηκε στην απόφαση της Κ.Ε. της ΔΗΜ.ΑΡ.

Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι παραβιάστηκε η καταστατική νομιμότητα και ότι δεν υπάρχει  η πολιτική νομιμοποίηση για να προχωρήσει η συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Οι προσωπικές  πολιτικές επιλογές υπακούουν σε προσωπικούς ηθικούς κώδικες.

Οι συλλογικές  αποφάσεις  έχουν κανόνες  και οφείλουν να σέβονται  τα δημοκρατικά κεκτημένα και τις συλλογικές αξίες που η ιδρυτική πράξη της Δημοκρατικής Αριστεράς με μεγάλη σαφήνεια καθόρισε.                                       

Ο κυνισμός και ο πολιτικός αμοραλισμός είναι ξένος στις αξίες της Ανανεωτικής Αριστεράς και εκτός ηθικού πλαισίου άσκησης της πολιτικής.

Μίλησαν για <Νέα Αρχή> σε προηγούμενη απόφαση της Κ.Ε και ότι στόχος είναι, να εκπροσωπήσουν τους πολίτες  που δεν εκφράζονται από την ΝΔ, τον ΣΥΡΙΖΑ και το Κίνημα Αλλαγής.

Αλήθεια πως προέκυψε η προγραμματική συμφωνία με τον ΣΥΡΙΖΑ, μέσα σε μια μέρα παραβιάζοντας όλες τις προηγούμενες αποφάσεις Κ.Ε, Συνδιασκέψεων και Συνεδρίων της ΔΗΜ.ΑΡ;

Τα 4 χρόνια αντιπολίτευσης στην κυβερνητική πολιτική ήταν fake news;

Δυστυχώς η εναπομείνασα ΔΗΜ.ΑΡ «διέβη τον Ρουβίκωνα» και οι Δημοκρατικοί πολίτες θα απαντήσουν ανάλογα.      

Πληκτρολογήστε και πατήστε το enter.

Ο Γραμματέας της Κ.Ο. του Κινήματος Αλλαγής Βασίλης Κεγκέρογλου δήλωσε τα παρακάτω: «Το Υπουργείο Εργασίας έχει επιδοθεί σε μια άθλια προσπάθεια παραποίησης των θέσεων του Κινήματος Αλλαγής σχετικά με το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ). Τους θυμίζουμε, ότι εμείς του ΠΑΣΟΚ δημιουργήσαμε τον ολοκληρωμένο θεσμό του Εγγυημένου Κοινωνικού Εισοδήματος, με τρείς πυλώνες: 1.Οικονομική Ενίσχυση 2. Παροχή βασικών αγαθών και κοινωνικών υπηρεσιών και 3.Εργασιακή ένταξη και επανένταξη για όλους όσους μπορούν να εργαστούν. Όμως, η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ εφαρμόζει το ΚΕΑ κουτσουρεμένο και αντί να προωθεί τους δικαιούχους στην εργασιακή ένταξη, τους στριμώχνει στην παγίδα φτώχειας και το χαμηλό βιοτικό της επίπεδο. Η θέση του Κινήματος Αλλαγής είναι ξεκάθαρη: Ολοκληρωμένη εφαρμογή και των τριών πυλώνων του Εγγυημένου Κοινωνικού Εισοδήματος, με άμεση αύξηση του ΚΕΑ και μετατροπή του σε Επίδομα Εργασίας».