Σε Δηλώσεις

Δήλωση Γιώργου Μουλκιώτη, υπεύθυνου Κοινοβουλευτικού Τομέα Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων του Κινήματος Αλλαγής για την πώληση ασφαλιστικών οφειλών σε funds

Έκπληξη και προβληματισμό προκάλεσε το δημοσίευμα του πρακτορείου Reuters για το σχέδιο της κυβέρνησης, την ευθύνη υλοποίησης του οποίου φέρεται να έχει ο Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, κ. Νότης Μηταράκης, περί πώλησης ληξιπρόθεσμων οφειλών 12 δις ευρώ των ασφαλιστικών ταμείων σε ιδιώτες επενδυτές και μάλιστα σε τιμές χαμηλότερες της ονομαστικής αξίας.

Το δημοσίευμα διαψεύσθηκε από τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, κ. Ιωάννη Βρούτση. Το θέμα δεν σταμάτησε εκεί, αφού ο Υφυπουργός κ. Μηταράκης έδωσε συνέχεια με τη «μεστή» απάντησή του «ουδέν σχόλιο».  

Οι αντιφάσεις, η ανυπαρξία συντονισμού, οι ενδοϋπουργικές αντιπαλότητες και τριβές αποκαλύπτουν το «μεγαλείο» του επιτελικού κράτους και προκαλούν σύγχυση στους ασφαλισμένους και σε όλους τους Έλληνες. 

Ας αποφασίσει ο Πρωθυπουργός, αφού οι Υπουργοί του δεν έχουν δυνατότητα συνεννόησης, τι επιτέλους ισχύει. 

Αρκετά τα αστεία της δήθεν κυβερνητικής ετοιμότητας, που διαψεύδονται καθημερινά από το μεγαλείο της προχειρότητας. 

Το Κίνημα Αλλαγής θα καταθέσει επίκαιρη ερώτηση προκειμένου να ενημερωθεί η Βουλή και ο ελληνικός λαός για το πραγματικό σχέδιο της κυβέρνησης. 

Πληκτρολογήστε και πατήστε το enter.

ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΥΛΟΥ ΧΡΗΣΤΙΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ 46Η ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ