Σε Δηλώσεις

Δήλωση Βασίλη Κεγκέρογλου, Γραμματέα της Κ.Ο. του Κινήματος Αλλαγής σχετικά με «την έξαρση της εγκληματικότητας, την ανασφάλεια των πολιτών και την επί πέντε μήνες άρνηση της Κυβέρνησης να συζητήσει την επερώτηση του Κινήματος Αλλαγής».

Αναλυτικά η δήλωση έχει ως εξής:

«Καθημερινά έρχονται στη δημοσιότητα περιστατικά διαρρήξεων και ένοπλων ληστειών σε οικίες και καταστήματα με θύματα ανυπεράσπιστους συμπολίτες μας σε ολόκληρη τη χώρα, όχι μόνο στις μεγάλες πόλεις αλλά και σε κωμοπόλεις και χωριά.

Την ίδια στιγμή τα άβατα για την Αστυνομία πολλαπλασιάζονται ακόμη και στο κέντρο της Αθήνας.

Οι πολίτες αισθάνονται δυσαρεστημένοι από το επίπεδο ασφάλειας και αστυνόμευσης στη χώρα.

Η κυβέρνηση παρά την αλλαγή πολιτικής ηγεσίας στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη δεν έχει ούτε πολιτική βούληση ούτε συγκεκριμένο σχέδιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας και αδυνατεί να υπερασπιστεί το συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα των πολιτών στην ασφάλεια.

Παρά τις επανειλημμένες κοινοβουλευτικές μας παρεμβάσεις η κυβέρνηση κωφεύει και αδιαφορεί, εδώ και 5 μήνες εκκρεμεί η συζήτηση της επερώτησης «για την έξαρση της εγκληματικότητας και την ανασφάλεια των πολιτών» που έχουν καταθέσει όλοι οι βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής.

Η κυβέρνηση κρύβεται, αποφεύγει το διάλογο και αυτό είναι απαράδεκτο».

Πληκτρολογήστε και πατήστε το enter.

ΜΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΟΥΤΕ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ!ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ Θ.ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ κα.ΞΕΠΑΠΑΔΕΑ