Σε Δηλώσεις

Με αφορμή την πρόταση για τη συνταγματική κατοχύρωση του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος, ο Γραμματέας της Κ.Ο. του Κινήματος Αλλαγής, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου έκανε τη παρακάτω δήλωση:

«Το Ελάχιστο Εγγυημένο Eισόδημα είναι έργο του ΠΑΣΟΚ. Ως αρμόδιος Υφυπουργός Εργασίας, Κοιν. Ασφάλισης και Πρόνοιας, είχα την τιμή να επεξεργαστώ και να υλοποιήσω την εφαρμογή του.

Η εμπειρία που αποκτήθηκε καθόλη την περίοδο της κοινωνικής και οικονομικής κρίσης, σε συνδυασμό με τις σύγχρονες επιστημονικές αντιλήψεις για την συγκρότηση ενός αποτελεσματικού και κοινωνικού κράτους  δικαίου υποδεικνύουν την αναγκαιότητα για την συνταγματική κατοχύρωση του.

Το Κίνημα Αλλαγής επιμένει και μαζί με άλλες τεκμηριωμένες προτάσεις καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για τον εκσυγχρονισμό του Συντάγματος, την θωράκιση του Δημοκρατικού πολιτεύματος και την προάσπιση των ατομικών και κοινωνικών δικαιωμάτων».

Πληκτρολογήστε και πατήστε το enter.

ΔΗΛΩΣΗ Α.ΛΟΒΕΡΔΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ, ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ: ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ