Σε Δηλώσεις

Δήλωση Ανδρέα Λοβέρδου Υπεύθυνου ΚΤΕ Εξωτερικών και Άμυνας για την τροπολογία των F-16.

Χάος ανάμεσα στους δύο κυβερνητικούς πόλους, χάος και στο Υπουργείο Άμυνας που συγκατοικούν οι δύο (πρώην;) συνιστώσες της δεδηλωμένης.

Λίγα μόλις λεπτά μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας με τον όψιμο «νατοϊκό» συριζαίο κ.Ρήγα να εισηγείται την κύρωση μνημονίου συνεργασίας με την Ανώτατη Συμμαχική Διοίκηση Μετασχηματισμού (SACT), έφεραν στη Βουλή τροπολογία που αφορά στα F-16 και 230 εκατομμύρια Ευρώ.

Οι κυβερνητικοί εταίροι στην αποκορύφωση της αποσύνθεσής τους, εμπαίζουν τη Βουλή και κοροϊδεύουν τον ελληνικό λαό απροκάλυπτα.

Πληκτρολογήστε και πατήστε το enter.

Δήλωση Παύλου Χρηστίδη Εκπροσώπου Τύπου Κινήματος Αλλαγής «Αυτοί που φώναζαν go back Madame Merkel θα είναι επί της υποδοχής στο αεροδρόμιο.» Εμείς δεν θα πούμε φυσικά «go back Madame Merkel». Αυτοί που το είπαν θα είναι επί της υποδοχής στο αεροδρόμιο. Επισημαίνουμε όμως ότι η κα. Μέρκελ είναι εκείνη που επέβαλλε την πολιτική της διαρκούς λιτότητας που οδηγεί σε αδιέξοδα την Ευρώπη. Είναι εκείνη που επέβαλλε το ΔΝΤ και το σκληρό πρόγραμμα δημοσιονομικής προσαρμογής στην χώρα μας. Είναι εκείνη που μαζί με τον κ. Τσίπρα οδήγησε σε συμφωνίες που δημιούργησαν το αίσχος της Μόριας. Είναι εκείνη που πήγε στα Σκόπια να ενισχύσει ολόπλευρα τον κ. Ζάεφ. Είναι εκείνη που αρνείται κάθε συζήτηση για το θέμα των Γερμανικών αποζημιώσεων.