Σε Ανακοινώσεις

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 
«H υπουργοποίηση στελεχών μας έγινε με έναν πολύ άγαρμπο τρόπο, αυτό έχει συσπειρώσει τον κόσμο του Κινήματος Αλλαγής» δήλωσε ο δήμαρχος Αθηναίων κ. Γιώργος Καμίνης, επιβεβαιώνοντας ότι το πολιτικό του ενδιαφέρον επικεντρώνεται στη μάχη των Ευρωεκλογών της 26ης Μαϊου με το Κίνημα Αλλαγής.

«Ο κόσμος μας αισθάνεται αδικημένος και εξαπατημένος, ότι πάνε να συλήσουν το χώρο του» τόνισε ο κ. Καμίνης μιλώντας στην ΕΡΤ 3 και τη δημοσιογράφοΔώρα Αυγέρη. Κληθείς να σχολιάσει τις πρωτοβουλίες συγκρότησης προοδευτικού μετώπου με όχημα τη συμφωνία των Πρεσπών, ο δήμαρχος Αθηναίων υπογράμμισε ότι «οι «Πρέσπες» δεν είναι η “λυδία λίθος” του προοδευτισμού και ότι η συμφωνία θα κριθεί από την αντοχή της στο χρόνο, καθώς η κυβέρνηση επέλεξε να μην ζητήσει εγκαίρως τη συναίνεση των πολιτικών δυνάμεων».

«Αυτή τη στιγμή έχουμε μια κυβέρνηση και μια πλειοψηφία η οποία έχει μέσα στους κόλπους της ανθρώπους με τους οποίους εγώ δεν θα ήθελα καθόλου να συνεργαστώ» ανέφερε ο δήμαρχος Αθηναίων, επισημαίνοντας ότι «το μεγάλο στοίχημα για το Κίνημα Αλλαγής είναι να δώσει έμφαση στον προγραμματικό του λόγο, με πολύ ισχυρές θέσεις, κωδικοποιημένες για τον κόσμο, και να σταματήσει αυτή η φιλολογία με ποιον θα πάμε και ποιον θα αφήσουμε». «Είναι ωραίο να αισθάνεσαι “πολύφερνη νύφη” και “ποθητή” στόχος μας όμως είναι να πετύχουμε το μεγαλύτερο δυνατό ποσοστό» δήλωσε ο κ. Καμίνης.

Ο δήμαρχος Αθηναίων σημείωσε ότι το μεταναστευτικό θα παραμείνει για το επόμενα χρόνια το μεγάλο ζήτημα της Ευρώπης, επισημαίνοντας την ανάγκη υλοποίησης ολοκληρωμένων πολιτικών ένταξης στην εκπαίδευση και την αγορά εργασίας, όπως εκείνες που εφαρμόζει ο δήμος Αθηναίων.

Πληκτρολογήστε και πατήστε το enter.

Ανακοίνωση του Τομέα Εργασίας του Κινήματος Αλλαγής με αφορμή την υπόθεση «My Market»