Σε Δηλώσεις

Δήλωση Γιώργου Φραγγίδη, Υπεύθυνου Κοινοβουλευτικού Τομέα Τουρισμού του Κινήματος Αλλαγής:

Την ώρα που υποδεχόμαστε τις πρώτες διεθνείς πτήσεις στα περιφερειακά αεροδρόμια της χώρας, οι επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου και οι τουρίστες  απελπίζονται με την προχειρότητα και την ανικανότητα που αντιμετωπίζει η κυβέρνηση το άνοιγμα του τουρισμού. 

Η ανακοίνωση της υποχρεωτικής συμπλήρωσης της φόρμας Passenger Locator Form (PLF), από τους επιβάτες διεθνών πτήσεων προς Ελλάδα, μέσα στο Σαββατοκύριακο,  μία ανάσα πριν το άνοιγμα των περιφερειακών αεροδρομίων και συνοδεία πλήθους διαδικαστικών προβλημάτων και αστοχιών, οδήγησε σε σωρεία ακυρώσεων και δυσφήμιση της χώρας στο εξωτερικό. 

Χρόνος υπήρχε αρκετός για να γίνει σωστός σχεδιασμός. Στην Κύπρο τα ενδιαφερόμενα μέρη είχαν ενημερωθεί ήδη από τις 3 Ιουνίου.

Αναρωτιέται κανείς για το μέγεθος της κυβερνητικής ανεπάρκειας. Τη στιγμή που υποτίθεται ότι πράττουν τα πάντα για την ομαλή και επιτυχημένη επανεκκίνηση του τουρισμού, το Υπουργείο Τουρισμού και η κυβέρνηση αποδεικνύονται κατώτεροι των περιστάσεων. Μεσούσης της τουριστικής περιόδου, αντί να τρέχουν για την επιτυχία, με τις επιλογές τους κάνουν βήματα πίσω.

Πληκτρολογήστε και πατήστε το enter.

Ανδρέας Λοβέρδος: «Άστοχες δηλώσεις δήθεν γεωγράφων δεν βοηθούν τη χώρα και τα συμφέροντά της»Γιώργος Νικητιάδης: «Nα δοθεί στη δημοσιότητα το μνημόνιο με την TUI»