Σε Ανακοινώσεις

«Συλλαλητήριο εργαζομένων στον Επισιτισμό Τουρισμό»

Στο πανελλαδικό συλλαλητήριο των εργαζομένων στο Επισιτισμό Τουρισμό, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο κέντρο της Αθήνας, συμμετείχε ο Υπεύθυνος του Κοινοβουλευτικού Τομέα Τουρισμού του Κινήματος Αλλαγής και βουλευτής Κιλκίς, κ. Γιώργος Φραγγίδης, μαζί με τον Υπεύθυνο  ΚΤΕ Εργασίας κ. Γιώργο Μουλκιώτη και τον Εκπρόσωπο Τύπου του Κινήματος Αλλαγής κ. Παύλο Χρηστίδη.

Το συλλαλητήριο, πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων του κλάδου, καθώς θεωρούν ότι δεν καλύπτονται επαρκώς από τα μέτρα της κυβέρνησης τη στιγμή που πλήττεται βάναυσα το εργασιακό καθεστώς και η επιβίωσή τους. 

Κύρια αιτήματα ήταν η καθολική εφαρμογή των Κλαδικών Συμβάσεων Εργασίας, η πλήρης απασχόληση και η διατήρηση των θέσεων εργασίας. 

Το συλλαλητήριο στήριξαν και τα 147 πρωτοβάθμια κλαδικά σωματεία – μέλη της ομοσπονδίας, η ΓΣΕΕ και πλήθος πανελλήνιων εργατικών σωματείων και ομοσπονδιών.

Πληκτρολογήστε και πατήστε το enter.

Παύλος Χρηστίδης: «76 χρόνια μετά τη θηριωδία του Διστόμου κρατάμε τη μνήμη ζωντανή»«Το "νέο" πρόγραμμα είναι τριπλά αποτυχημένο, πριν καν τεθεί σε ισχύ»