Σε Δηλώσεις

Ανακοίνωση Γιώργου Μουλκιώτη, Υπεύθυνου Κοινοβουλευτικού Τομέα Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Κινήματος Αλλαγής, για τη μη καταβολή Δώρου Πάσχα στους εργαζομένους της ΛΑΡΚΟ

Η  Κυβέρνηση συνεχίζει να αποκαλύπτεται. Ξεδιπλώνει σταδιακά το σχέδιό της για την πλήρη απαξίωση της ΛΑΡΚΟ. Αδιαφορεί πλήρως και καλύπτει απόλυτα  την  προκλητική πρακτική και την απόφαση της εκκαθάρισης, με αποτέλεσμα να μην καταβληθεί το Δώρο Πάσχα και να μην εξοφληθεί ο μισθός του Μαρτίου προς τους εργαζόμενους. Συνεχίζεται ο εμπαιγμός  και για τους εργαζόμενους που έχουν συνταξιοδοτηθεί και  δεν έχει  καταβληθεί η  αποζημίωσή  τους.                       

Έτσι αφήνει σήμερα Μ. Πέμπτη 1200 εργαζόμενους και τις οικογένειές τους, εν μέσω οικονομικής κρίσης  και  πανδημίας του κορωνοιού, χωρίς τα απαιτούμενα των αγίων ημερών.

Όλα αυτά συμβαίνουν παρά τις καταγγελίες των εργαζομένων προς τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Η Κυβέρνηση, οφείλει έστω και τώρα, να δείξει την στοιχειώδη ευαισθησία και να φροντίσει ώστε να κάνουν Πάσχα οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ και οι οικογένειές τους. 

Πληκτρολογήστε και πατήστε το enter.

Μιχάλης Κατρίνης: Μετατρέπουν τους ιδιοκτήτες σε ενοικιαστέςΦώφη Γεννηματά: «Σιγά σιγά θα κερδίσουμε τις ζωές μας πίσω. Χρόνια πολλά με υγεία»