Σε Κοινοβουλευτική Δραστηριότητα

Συζητήθηκε σήμερα στη Βουλή επίκαιρη ερώτηση του Βουλευτή Βοιωτίας και υπεύθυνου ΚΤΕ Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων του Κινήματος Αλλαγής, Γιώργου Μουλκιώτη προς τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, σχετικά με δημοσιεύματα για πιθανό κούρεμα του εφάπαξ από την Κυβέρνηση.

Στην ερώτησή του, ο Γιώργος Μουλκιώτης ζήτησε από τον αρμόδιο υπουργό να διευκρινίσει εάν αληθεύουν τα δημοσιεύματα αυτά, ότι η Κυβέρνηση σχεδιάζει την φορολόγηση του εφάπαξ και, αν ναι, η επικείμενη ρύθμιση πότε θα τεθεί σε ισχύ και ποιους θα αφορά.

Απαντώντας, ο Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Πάνος Τσακλόγλου, έδωσε την κατηγορηματική διαβεβαίωση ότι δεν τίθεται ζήτημα φορολόγησης του εφάπαξ.

Πληκτρολογήστε και πατήστε το enter.

Γιώργος Μουλκιώτης: «Η καταδίκη της Χρυσής Αυγής αποτελεί μήνυμα της ελληνικής δικαιοσύνης σε όλη την υφήλιο»Βασίλης Κεγκέρογλου: «Αξιοποίηση των θεσμών και των μηχανισμών κοινωνικής προστασίας και κυρίως του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος και του ΤΕΒΑ για την αντιμετώπιση των νέων φαινομένων φτώχειας»