Σε Κοινοβουλευτική Δραστηριότητα

Ο Βουλευτής, Βασίλης Κεγκέρογλου ως Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής, με σύντομη παρέμβασή του στην συζήτηση για τον Προϋπολογισμό, μετά την ομιλία του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, υπενθύμισε ότι πέρυσι στον Προϋπολογισμό του 2020 το Κίνημα Αλλαγής καταψήφισε την μείωση των αμυντικών δαπανών την οποία υπερψήφισαν από κοινού, κυβέρνηση της Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ αλλά και ότι δικαιώθηκε το καλοκαίρι όταν αναγκαστικά αυξήθηκε ο Προϋπολογισμός με τροποποίησή του.

Φέτος μετά την αύξηση, με ποσό μεγαλύτερο των 2 δισ., των αμυντικών δαπανών δήλωσε ότι το Κίνημα Αλλαγής θα τις υπερψηφίσει και έθεσε ερώτημα αν το ποσό αρκεί στην περίπτωση που προχωρήσουν απρόσκοπτα τα προγραμματισμένα εξοπλιστικά προγράμματα.

Τέλος ο Βασίλης Κεγκέρογλου ζήτησε για άλλη μια φορά την εκπόνηση και υλοποίηση Σχεδίου για την ενίσχυση της Εθνικής Αμυντικής Βιομηχανίας που αποτελεί σημαντικό παράγοντα ενίσχυσης της αποτρεπτικής ισχύος των Ενόπλων Δυνάμεων αλλά και τομέα οικονομικής ανάπτυξης.

Πληκτρολογήστε και πατήστε το enter.

Ανδρέας Πουλάς: «Χωρίς ανάπτυξη στην Υγεία δεν υπάρχει ανάπτυξη στην Οικονομία»Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος: «Το 2021 θα είναι η χρονιά της Ελλάδας και του ΠΑΣΟΚ»