Σε Δηλώσεις

Δήλωση Βασίλη Κεγκέρογλου, Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του Κινήματος Αλλαγής, στο ν/σ του Υπ. Δικαιοσύνης

«Οι εξελίξεις των τελευταίων ημερών επιβεβαιώνουν απόλυτα τις θέσεις του Κινήματος Αλλαγής και την ορθότητα της επιλογής του να επιμείνει τόσο στην αποκάλυψη της αλήθειας όσο και στην απονομή δικαιοσύνης.

Το σκάνδαλο του φαρμάκου και εν προκειμένω της NOVARTIS κουκουλώθηκε από την Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, που αντί να αναζητήσει τους υπαιτίους, μεθόδευσε την δίωξη των 10 πολιτικών αντιπάλων μέσω της σκευωρίας που έστησε. Στην Αμερική επιβλήθηκε πρόστιμο 346 εκατ. δολαρίων αλλά στην  Ελλάδα δεν ελέγχθηκε κανείς από τους αποδέκτες των 118 εκατ. ευρώ που κατέθεσε σε 4.000 λογαριασμούς η NOVARTIS. 

Όλα αυτά δεν απαλλάσσουν  την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, η οποία αντί να συνεχίζει να κρατά σφραγισμένο «τον πίθο της Πανδώρας»  που αφορά το σκάνδαλο του φαρμάκου συνολικά και φυσικά την περίοδο 2004-2009, οφείλει να διασφαλίσει το Δημόσιο συμφέρον. 

Επιπλέον, οι αποκαλύψεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για το παραθεσμικό τρόπο λειτουργίας της Κυβέρνησης Τσίπρα δεν περιορίζονται μόνο στο παραδικαστικό αλλά αφορούν διευθετήσεις συμφερόντων, διαμεσολαβήσεις, μαγαζιά και παραμάγαζα.

Κάτω από το βάρος των αποκαλύψεων αυτών η ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να κρυφτεί πίσω από το βρώμικο ‘89, μόνο που εκεί συναντά τον εαυτό της και εκ των πραγμάτων τίθεται το αμείλικτο ερώτημα:

Είναι  τυχαίο που τόσο στο βρώμικο ‘89 εναντίον του Ανδρέα Παπανδρέου όσο και στη σκευωρία εναντίον των 10 πολιτικών του αντιπάλων το 2018, χρησιμοποιήθηκαν οι ίδιες μέθοδοι με πρωταγωνιστή τον Συνασπισμό/ΣΥΡΙΖΑ σε αγαστή συνεργασία με τα πιο σκοτεινά τμήματα  δεξιάς και ακροδεξιάς. 

Πληκτρολογήστε και πατήστε το enter.

Συγχαρητήρια επιστολή για το νέο Δ.Σ. του ΣΕΤΕ από τον Γιώργο ΦραγγίδηΠαύλος Χρηστίδης: «Η Κυβέρνηση αντικατέστησε τα χειροκροτήματα με τα γκλομπ»