Σε Δηλώσεις, Κοινοβουλευτική Δραστηριότητα

Δήλωση του Γραμματέα της Κ.Ο. Κίνημα Αλλαγής, Βασίλη Κεγκέρογλου, κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής για την παράτυπη διαδικασία Επιλογής Πρόεδρου της ΕΕΕΠ

Το Κίνημα Αλλαγής στη σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής για την γνωμοδότηση επί της Πρότασης του Υπουργού Οικονομικών για τη θέση του Προέδρου της Ε.Ε.Ε.Π., έθεσε τα ουσιαστικά ζητήματα που αφορούν την λειτουργία της Επιτροπής Παιγνίων και τον ρόλο της σύμφωνα με το νόμο ίδρυσής της, όχι μόνο για την εύρυθμη λειτουργία της αγοράς Παιγνίων αλλά κυρίως για το δημόσιο συμφέρον και την πρόληψη και αποτροπή του εθισμού.

Στη συνέχεια θέσαμε το ζήτημα της παράτυπης διαδικασίας αφού η πρόταση δεν καλύπτει τις προϋποθέσεις της παρ. 3 β του άρθρου 16 του ν. 3229/2011 και συγκεκριμένα την προϋπόθεση επιλογής Προέδρου της Ε.Ε.Ε.Π. εκ των μελών της Επιτροπής και αποχωρήσαμε από την διαδικασία ψηφοφορίας σημειώνοντας ότι δεν μπορούμε να συμπράξουμε σε κομματικές σκοπιμότητες.

Πληκτρολογήστε και πατήστε το enter.

Βασίλης Κεγκέρογλου: «Η Κυβέρνηση με τις ρυθμίσεις της στο Ν/Σ του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη δεν προάγει το σωφρονισμό, την κοινωνική επανένταξη και τις συνθήκες υγείας και ασφάλειας των κρατουμένων»Φώφη Γεννηματά: «Η Ελλάδα να απορρίψει ασυζητητί το σχέδιο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου»