Σε Δηλώσεις

Στη σύσκεψη της Ολομέλειας του Τομέα Ανάπτυξης και Επενδύσεων του Κινήματος Αλλαγής, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 24-11-2020 μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του zoom, ο Γραμματέας του Τομέα Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Απόστολος Πόντας τόνισε ότι: 

«Εύχομαι να μην επιβεβαιωθώ. Δεν είμαστε ούτε στην αρχή του φαινομένου και δυστυχώς οι κοινωνικο-οικονομικές επιπτώσεις που θα συναντήσουμε στην πορεία είναι πια ασύλληπτες. Ο Προϋπολογισμός του 2021 δείχνει ξεκάθαρα ότι η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας βρίσκεται εκτός πραγματικότητας. Η Κυβέρνηση δείχνει ότι δεν έχει αντιληφθεί την «υγειονομική φρίκη» που έρχεται. Παράλληλα, δεν υπάρχει «καμία απολύτως πρόνοια» για την επιβίωση των τραπεζών ούτε και καμία υποδομή για την διαχείριση της κρίσης στην επαρχία. Συνεπώς, δεν μπορούμε να μιλάμε για Προϋπολογισμούς και οικονομικά στοιχεία, όταν δεν γνωρίζουμε καν πως θα είμαστε «αύριο» συνολικά ως χώρα σε επίπεδο υγειονομικό, κοινωνικό, οικονομικό».

Πληκτρολογήστε και πατήστε το enter.

Ευαγγελία Λιακούλη: «Ταχυδακτυλουργός ο κ. Θεοδωρικάκος: εμφανίζει με πλεόνασμα τους ΟΤΑ!»Φώφη Γεννηματά: «Άνοιγμα με ασφάλεια - ένα βήμα μπροστά από την πανδημία»