Σε Κοινοβουλευτική Δραστηριότητα

Παρέμβαση Α. Λοβέρδου, Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου Κινήματος Αλλαγής, στη συζήτηση της πρότασης για σύσταση Ειδικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για κατάχρηση εξουσίας στην υπόθεση Novartis

Ξέρουμε πάρα πολύ καλά, εδώ και πάρα πολλά χρόνια, ότι ο κ. Τσίπρας δεν έχει όριο στην αναισχυντία στο ψέμα και την δημαγωγία. Συνεπώς δεν μας ξαφνιάζει ό,τι κι αν λέει, όσες φορές και αν το επαναλαμβάνει.

Απόψε όμως έκανε κάτι πάρα πολύ προσβλητικό, που πρώτα απ’ όλα προσβάλλει τον ίδιο ως πολιτικό αρχηγό. Όταν ήρθε ο φάκελος από την Αμερική και κατατέθηκε μαζί με τα υπόλοιπα έγγραφα τον Φεβρουάριο του 2018, όσα διάβασε απόψε ενώπιον της εθνικής αντιπροσωπείας ως δήθεν ανακάλυψη και εφεύρημα, τα είχαμε δει. Ξέρετε, όμως, περί τίνος πρόκειται; Όσα είπανε οι κουκουλοφόροι ψευδομάρτυρες στην Αθήνα, τα ίδια κατέθεσαν και στην Αμερική. Και τα είπαν με συγκεκριμένο σκοπό: για να πάρουν χρήματα από πιθανή καταδίκη της Novartis στην Αμερική. Για ποσοστά πηγαίνανε.

Το FBI όμως έχει επανειλημμένως διευκρινίσει, καθώς και Πρέσβης των ΗΠΑ, -και έχουν αυτά κατατεθεί και από τον κ. Στουρνάρα και στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου- πως ουδέποτε διεξήγαγε έρευνα για Έλληνα πολιτικό.

Όσα ο κ. Τσίπρας απέδωσε απόψε στο FBI είναι τα προϊόντα όλης της αθλιότητας των κουκουλοφόρων, από την οποία ωστόσο ίδιος ο πρώην πρωθυπουργός προσπάθησε να ωφεληθεί.

Πρόκειται για σκευωρία και αυτό που απέδειξε για άλλη μία φορά ο κ. Τσίπρας είναι ότι δεν έχει κόφτη και όριο στο ψέμα, τη δημαγωγία και την αναισχυντία. Μπροστά στο κομματικό του συμφέρον δεν ντρέπεται κανέναν και για τίποτε.

Πληκτρολογήστε και πατήστε το enter.

Τοποθέτηση της Νάντιας Γιαννακοπούλου στην Ολομέλεια για την σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής