Σε Δηλώσεις

Δήλωση Ανδρέα Πουλά, Υπεύθυνου του Κοινοβουλευτικού Τομέα Υγείας του Κινήματος Αλλαγής, μετά την ενημέρωση από τον Υπουργό Υγείας για τον εμβολιασμό κατά του COVID-19.

Η συμμετοχή μας στη σημερινή ενημέρωση είχε ως στόχο να θέσουμε ερωτήματα και προβληματισμούς για τον εμβολιασμό κατά του COVID-19 προκειμένου να καταλήξουμε σε χρήσιμα συμπεράσματα και λύσεις σε προβλήματα που πιθανόν να προκύψουν.

Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να δοθεί η εντύπωση του εφησυχασμού στους πολίτες. Θα πρέπει να τονιστεί ότι το εμβόλιο δεν είναι η λύση αλλά κομμάτι αυτής και ότι θα πρέπει να συνεχιστεί απρόσκοπτα η τήρηση των μέτρων ατομικής προστασίας προκειμένου να βγούμε νικητές από αυτή τη δοκιμασία.

Ο εμβολιασμός του πληθυσμού κατά του COVID-19 είναι εθνική υπόθεση και απαιτεί σχέδιο, συντονισμό και οργάνωση με συμμετοχή όλων των φορέων και των πολιτών.

Προκειμένου να διεξαχθεί με ασφάλεια και με πειθαρχία χρειάζεται ενημέρωση, συνεργασία και ειλικρίνεια προς τους πολίτες.

Πληκτρολογήστε και πατήστε το enter.

Φώφη Γεννηματά: «Το Πολυτεχνείο είναι εδώ, μας περιμένει υγιείς και δυνατούς»Ευαγγελία Λιακούλη: «Αδιανόητο! Ο κ. Θεοδωρικάκος με μια τροπολογία της νύχτας, μετατρέπει διοικητικούς υπαλλήλους σε δημοτικούς αστυνόμους!»