Σε Δηλώσεις

Δήλωση Ανδρέα Πουλά Υπεύθυνου Υγείας της Κ.Ο. Κινήματος Αλλαγής

Η κυβέρνηση είχε όλο το χρόνο να προετοιμαστεί σοβαρά για την επανάκαμψη του τουρισμού, ενισχύοντας τα κέντρα υγείας και τα νοσοκομεία των νησιών και της ακριτικής Ελλάδας και ενεργοποιώντας τις ΚΟΜΥ (Κινητές Ομάδες Υγείας) και τη δυνατότητα έκτακτων προσλήψεων μέσω ΕΟΔΥ.

Όμως όχι μόνο δεν προετοιμάστηκε, αλλά για μία ακόμα φορά εν όψει του «ανοίγματος» της 1ης Ιουλίου, καταφεύγει τελευταία στιγμή σε λύσεις ανάγκης, χωρίς σχέδιο και χωρίς πρόγραμμα, όπως είναι η εμπλοκή των στρατιωτικών γιατρών. Και μάλιστα την ώρα που σοβαρά ζητήματα που αφορούν την συνολική λειτουργία των τουριστικών επιχειρήσεων, όπως ο έλεγχος της εφαρμογής των υγειονομικών πρωτοκόλλων και η ανάληψη της αστικής ευθύνης, βρίσκονται στον αέρα.

Δυστυχώς, η  προβληματική διαχείριση της πανδημίας  εκ μέρους της κυβέρνησης συνεχίζεται. Το μόνο που ευχόμαστε είναι να αποφευχθούν και αυτή τη φορά τα χειρότερα.

Πληκτρολογήστε και πατήστε το enter.

Νάντια Γιαννακοπούλου: «Δεν μπορούν να συνεχίζουν να κοροϊδεύουν τον λαό! Δεν μπορούν να παίζουν με την μνήμη του Ανδρέα Παπανδρέου»Συγχαρητήρια επιστολή για το νέο Δ.Σ. του ΣΕΤΕ από τον Γιώργο Φραγγίδη