Σε Ανακοινώσεις

Ανακοίνωση Τομέα Υγείας Κινήματος Αλλαγής

«Κουράστηκε» να εγκαινιάζει έργα ΠΑΣΟΚ -στείλτε τον για «Ξεκούραση»

Το έργο του Νέου Νοσοκομείου Λευκάδας είναι έργο ΠΑΣΟΚ.

Εντάχθηκε στο ΠΕΠ Ιονίων Νήσων, Μελετήθηκε, Δημοπρατήθηκε σε χρόνο Ρεκόρ το 2011-2012 και ξεκίνησε η Κατασκευή του.

Είναι γνωστό, ότι μεγάλα έργα, δρομολογούνται και υλοποιούνται στην θητεία διαφορετικών Υπουργών και μπορεί να εγκαινιάζονται από άλλους .

Για αυτό με Κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ στα εγκαίνια  καλούσαν πάντα όσους είχαν συμβολή  στα  έργα.

Στα Χρόνια Τσίπρα-Πολάκη πάγια τακτική είναι, όχι μόνο να μην καλούνται αλλά και να εγκαλούνται ή να υβρίζονται οι κατασκευαστές των  έργων και να «αποθεώνονται» οι ίδιοι ακόμα και αν καθυστέρησαν να αποδώσουν το έργο (Θυμίζουμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κυβέρνηση 4,5 χρόνια).

Η Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ επί Υπουργίας Ανδρέα Λοβέρδου αποφάσισε την κατασκευή του Νοσοκομείου Λευκάδας ,ολοκλήρωσε τις μελέτες , το ενέταξε σε πρόγραμμα χρηματοδότησης (ΠΕΠ Ιονίων Νήσων) με προϋπολογισμό 36 εκ. ευρώ κτιριακά και εξοπλισμό και το δημοπράτησε με φορέα υλοποίησης την ΔΕΠΑΝΟΜ ΑΕ τότε και Κτιριακές Υποδομές ΑΕ μετέπειτα.

Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς αλλά και σκεπτικοί συγχρόνως, γιατί για να λειτουργήσει σωστά και να στελεχωθεί σωστά αυτό το Δημόσιο Νοσοκομείο, απαιτούνται γενναίες αποφάσεις και επαρκής στελέχωση και όχι Άρον-Άρον εγκαίνια με μεταφορές Ασθενών για προεκλογικό τηλεοπτικό «ντεκόρ»

Με την ευκαιρία μπορούν να μας απαντήσουν ποια νέα έργα έχει μελετήσει και δημοπρατήσει στα 4 χρόνια η Κυβέρνηση των Υβριστών, 4 χρόνια τώρα στην Υγεία δεν μπορεί να απορροφήσει ούτε τους πόρους  του πενιχρού προγράμματος δημοσίων επενδύσεων που η ίδια εγγράφει στους προϋπολογισμούς.

Κίνημα Αλλαγής -Υπάρχει Λύση – Στείλτε Μήνυμα

Η χώρα έχει ανάγκη από «ξεκούραστους» με έργο και αίσθηση ευθύνης

Πληκτρολογήστε και πατήστε το enter.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΩΦΗΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΓΙΑ ΠΕΜΠΤΗ 16 ΜΑΪΟΥ