Σε Ανακοινώσεις

Η αστυνομική επιχείρηση εκκένωσης του χώρου κατάληψης στο Κουκάκι, δημιουργεί ερωτήματα που άπτονται της συνταγματικής τάξης για τις κατ’ οίκον έρευνες και συλλήψεις και αφήνει δημόσιες σκιές.

Γι’ αυτό η  κυβέρνηση οφείλει σήμερα να δώσει στη δημοσιότητα το μόνον αντικειμενικό στοιχείο, το βίντεο του drone που παρακολουθούσε την αστυνομική επιχείρηση.

Αν δεν το κάνει, καταρρίπτεται κάθε κυβερνητική εκδοχή. Και πρέπει άμεσα να απολογηθούν οι υπεύθυνοι για αυτό το συμβάν.

Ταυτόχρονα, οφείλει η αρμόδια Εισαγγελία να ζητήσει τώρα την κατάσχεση αυτού του οπτικού υλικού.

Η δημοκρατική παράταξη είναι αυτή που υπερασπίστηκε τον εκδημοκρατισμό των σωμάτων ασφαλείας, που εμπέδωσε στην πράξη την συνδικαλιστική ελευθερία των αστυνομικών υπαλλήλων και δεν θα επιτρέψει διολίσθηση σε ακροδεξιές λογικές και στοχοποίηση του ρόλου της αστυνομίας.

Πληκτρολογήστε και πατήστε το enter.

Δυο χρόνια τώρα επιμένουμε με κάθε τρόπο: Να στηριχθεί η μεσαία τάξη. Με κατάργηση της εισφοράς αλληλεγγύης και μείωση του ΕΝΦΙΑ. Πριν λίγες μέρες καταθέσαμε και πάλι στη Βουλή σχετική τροπολογία. Η ΝΔ την απέρριψε. Τώρα ο κ. Μητσοτάκης υποχρεώνεται να υποσχεθεί τις μειώσεις για το 2020. Ελπίζουμε να γίνουν πράξη. Και θα πιέσουμε γι' αυτό. Επισημαίνουμε όμως ότι θα αποτελεί εμπαιγμό των πολιτών, αν η Κυβέρνηση επιχειρήσει την ίδια στιγμή να συμψηφίσει το όφελος με αυξήσεις των ασφαλιστικές εισφορών και υπερβολικές αυξήσεις στις αντικειμενικές αξίες των ακινήτων κυρίως στις λαϊκές περιοχές.Συνάντηση με εκπροσώπους του Σωματείου Εργαζομένων στην «Ευρωπαϊκή Νηματουργία Βαρβαρέσος Α.Ε.» και του Εργατικού Κέντρου Νάουσας