Σε Ανακοινώσεις

Ανακοίνωση Τομέα Οικονομικών Κινήματος Αλλαγής

Ξανά «χόρτασαν» μισθωτοί και συνταξιούχοι από τα διαρκώς επαναλαμβανόμενα παραδείγματα του επικοινωνιακού επιτελείου της κυβέρνησης με αφορμή σήμερα το ΦΕΚ του Φορολογικού Νόμου.

Ξαναδιαβάζουμε λοιπόν:

  • Ο «πλούσιος» κατά Σταϊκούρα με ετήσιο εισόδημα 9.000€ και ένα παιδί θα ωφεληθεί 2,5€ το μήνα ενώ θα συνεχίσει να σπαταλά το αυξημένο πλέον διαθέσιμο εισόδημά του στα είδη ευρείας λαϊκής κατανάλωσης με τους αυξημένους φόρους όπως ο Φ.Π.Α.
  • Ο πολύ «πλούσιος» με εισόδημα 20.000€ και ένα παιδί θα έχει όφελος Μηδέν και θα συνεχίσει να πληρώνει εισφορά αλληλεγγύης και αυξημένους φόρους κατανάλωσης.

Και επειδή δεν δίνουν κανένα παράδειγμα που να αποδεικνύει την φαλκίδευση των προεκλογικών εξαγγελιών του πρωθυπουργού για αύξηση του αφορολόγητου 1.000€ για κάθε παιδί, τους λέμε ότι ενώ έπρεπε να είναι αφορολόγητος με ένα παιδί και εισόδημα 9.636€ και με δύο παιδιά και εισόδημα 10.636€, επιβαρύνονται με 57€ και 140€ αντίστοιχα και αυτός με δύο παιδιά και εισόδημα 20.000€ λόγω αυτής της μεθόδευσης, επιβαρύνεται με 217€.

Ας αποδεχτούν επιτέλους της τροπολογία μας για πραγματική φορολογική ελάφρυνση με κριτήριο τη φορολογική δικαιοσύνη, ανάπτυξη, απασχόληση.

Πληκτρολογήστε και πατήστε το enter.

ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ