Σε Ανακοινώσεις

Ανακοίνωση Γιώργου Αρβανιτίδη, υπεύθυνου Τομέα Ενέργειας της Κ.Ο. του Κινήματος Αλλαγής για την ημέρα δράση για το περιβάλλον και την κλιματική αλλαγή

Στο Κίνημα Αλλαγής στηρίζουμε τις κινητοποιήσεις που πραγματοποιούνται σήμερα για την προστασία του περιβάλλοντος από τις συνέπειες της κλιματικής αλλαγής.

Για εμάς, η προστασία του περιβάλλοντος και η κλιματική αλλαγή αποτελούν βασικές παραμέτρους του νέου παραγωγικού μας μοντέλου για ένα βιώσιμο μέλλον για τις επόμενες γενιές. Οι ευρωπαϊκές και διεθνείς δεσμεύσεις της χώρας για την ενέργεια και τον περιορισμό της αύξησης της θερμοκρασίας του πλανήτη στον 1.5οC, αλλά και οι αγωνίες και οι προτάσεις της νεολαίας που κινητοποιούνται σήμερα χρειάζεται να αποτυπωθούν σε ένα ολοκληρωμένο Εθνικό Σχέδιο, δικιά μας ιδιοκτησίας.

Η πρότασή μας αφορά ακριβώς στην διαμόρφωση ενός νέου κοινωνικού και οικονομικού συμβολαίου, για να υλοποιηθεί ο μετασχηματισμός του ενεργειακού τομέα στην Ελλάδα.

Τολμάμε με τις προτάσεις μας να αλλάξουμε την Ελλάδα.

Με όρους πραγματικής προόδου και δικαιοσύνης, μαζί με τους πολίτες της χώρας, τις τοπικές κοινωνίες και τις παραγωγικές δυνάμεις και την νεολαία στην πρώτη γραμμή.

Πληκτρολογήστε και πατήστε το enter.