Σε Ανακοινώσεις

Το Κίνημα Αλλαγής στηρίζει κάθε μέτρο που συμβάλλει στον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού και την προστασία της ανθρώπινης ζωής.

Δεν στηρίζει όμως, αντιθέτως μάχεται με όλες του τις δυνάμεις, κάθε κίνηση που συμβάλλει στον περιορισμό των δικαιωμάτων των εργαζομένων και στην απώλεια θέσεων εργασίας.

Καταγγέλλουμε ως απαράδεκτες τις πρόσφατες -σύμφωνα με σχετικές ανακοινώσεις -και παράνομες απολύσεις ναυτικών μας (κάθε ειδικότητας) που εργάζονταν σε πλοία των γραμμών της Ακτοπλοΐας, αλλά και σε πλοία των γραμμών Πάτρας-Ιταλίας.

Καλούμε τον Υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Πλακιωτάκη, να παρέμβει άμεσα στις πλοιοκτήτριες εταιρείες, για να συμμορφωθούν με την εξαγγελίες της κυβέρνησης περί διασφάλισης και προστασίας των θέσεων εργασίας. Είναι υποχρέωση του.

Διαφορετικά ισχύει το αρχαίο ρητό “ΕΠΕΑ ΠΤΕΡΟΕΝΤΑ” δηλαδή “ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΠΕΤΟΥΝ”.

Πληκτρολογήστε και πατήστε το enter.

Η αποσπασματική ανακοίνωση των επαγγελματικών ομάδων που εντάσσονται στα μέτρα υποστήριξης πρέπει να λάβει τέλος καθώς γεννά διαρκώς αδικίεςΕν μέσω της κρίσης λόγω της πανδημίας, η Κυβέρνηση μεθοδεύει -κατά πληροφορίες- την κατάργηση της Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού